Нова кадровска решења у Министарству просвете

27 новембра, 2020

Срђан Брајовић именован је за в. д. помоћника министра просвете за финансије, док ће за сектор средњег образовања убудуће бити задужен Милош Благојевић, који је био саветник претходног министра Младена Шарчевића.


На досадашњој позицији помоћнице министра за дуално образовање остаје Габријела Грујић, а секретарка Министарства просвете ће и даље бити Жељка Кнежевић.

Како је Данас већ писао, ранијом одлуком Владе четворо помоћника бившег министра просвете остала су на истим функцијама – Саша Стојановић као помоћник за дигитализацију, Марина Соковић за науку, Споменка Симонић за ученички и студентски стандард и инвестиције и Саша Лазовић за технолошки развој.

Ружић је у Министарство просвете довео као посебне саветнике своје најближе сараднике са којима је радио у Министарству државне управе и локалне самоуправе – Ђорђа Ђоковића, Дејана Миловановића и Јелену Парезановић, а за саветника је постављен и Зоран Костић, кога просветна јавност познаје као некадашњег помоћника бившег министра просвете Жарка Обрадовића.

Извор: Данас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


2 коментара на "Нова кадровска решења у Министарству просвете

  1. Milica каже:

    A inače, Đorđe Đoković, Dejana Milovanović i Jelena Parezanović se razumeju u prosvetu isto koliko i sadašnji ministar. Sramota.

  2. Aleksa каже:

    Celu noć oka ne sklopih razmišljajući o tome ko bi sve mogao biti savetnk ministru prosvete. I, gle, čuda! Ima li bolje ideje od ove? Dovesti ljude koji blage veze nemaju o prosveti? Ma, bravo! Tri bambija. Za svakog savetnika po jednog.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама