Nova rubrika na našem sajtu “Pitajte psihologa”

maj 27, 2020

Nova rubrika na našem sajtu – Pitajte psihologa!

Nije lako odgovoriti na sva pitanja koja nam od vas pristižu. Ne uspevamo jer je danas, na sreću, mnogo onih roditelja koji se preispituju, razmišljaju, slušaju i gledaju svoju decu i ne stide se da potraže savet onda kada im je potreban. Najčešća pitanja vezana su uz razvoj dece i neke razvojne faze koje roditelje brinu, a koje su uglavnom normalan deo odrastanja i proces učenja kroz koji prolazi većina dece.

Zato smo, u saradnji sa psihologom i psihoterapeutom Sunčicom Jovanović pokrenuli novu rubriku na našem sajtu koja nosi naziv “Pitajte psihologa”. Ideja nam je da, na ona pitanja koja eventualno imate a tiču se vaspitanja, odgoja, razvoja dece, odgovaramo kroz tekstove na sajtu i time pružimo mogućnost i drugima da pročitaju i potraže rešenje za svoj problem.

Pitanja nam možete postaviti slanjem mejla na adresu office@zelenaucionica.com. Tema mejla neka bude naziv rubrike – Pitajte psihologa. Važno je da svoj problem ili nedoumicu opišete što je moguće detaljnije, jer samo na takva pitanja psiholog može da da kvalitetan odgovor.

Svake nedelje biraćemo po jedno pitanje na koje ćemo odgovarati, a identitet onog ko je pitanje postavio ostaće, naravno, tajna.

S obzirom na to da je biti roditelj danas definitivno teže nego ikad, znajte da je gotovo svaka situacija sa kojom ste se suočili na tom putu prilika da nešto novo naučite.

Očekujemo vaša pitanja!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama