Нова рубрика на нашем сајту “Питајте психолога”

27 маја, 2020

Нова рубрика на нашем сајту – Питајте психолога!

Није лако одговорити на сва питања која нам од вас пристижу. Не успевамо јер је данас, на срећу, много оних родитеља који се преиспитују, размишљају, слушају и гледају своју децу и не стиде се да потраже савет онда када им је потребан. Најчешћа питања везана су уз развој деце и неке развојне фазе које родитеље брину, а које су углавном нормалан део одрастања и процес учења кроз који пролази већина деце.

Зато смо, у сарадњи са психологом и психотерапеутом Сунчицом Јовановић покренули нову рубрику на нашем сајту која носи назив “Питајте психолога”. Идеја нам је да, на она питања која евентуално имате а тичу се васпитања, одгоја, развоја деце, одговарамо кроз текстове на сајту и тиме пружимо могућност и другима да прочитају и потраже решење за свој проблем.

Питања нам можете поставити слањем мејла на адресу office@zelenaucionica.com. Тема мејла нека буде назив рубрике – Питајте психолога. Важно је да свој проблем или недоумицу опишете што је могуће детаљније, јер само на таква питања психолог може да да квалитетан одговор.

Сваке недеље бираћемо по једно питање на које ћемо одговарати, а идентитет оног ко је питање поставио остаће, наравно, тајна.

С обзиром на то да је бити родитељ данас дефинитивно теже него икад, знајте да је готово свака ситуација са којом сте се суочили на том путу прилика да нешто ново научите.

Очекујемо ваша питања!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама