Нови термини одржавања такмичења и смотри ученика основних школа (април, мај и јун 2021. године)

29 априла, 2021

Због ванредних околности пандемије вируса КОВИД-19 и жеље ученика да упркос неповољним околностима и у овој школској години ипак учествују на такмичењима и смотрама, сматрамо да је разложно затражити од свих, како од организатора тако и од учесника такмичења и смотри, разумевање за посебност ситуације у којој смо се сви нашли.

Пошто је до краја школске године остало веома мало термина расположивих за одржавање такмичења, није било могуће избећи њихова преклапања. Предложено је организаторима да у случају преклапања термина кад је реч о предметима из исте наставне области, покушају да ускладе време одржавања такмичења тако што ће једно такмичење бити одржано у преподневним, а друго у поподневним часовима.

Очекујемо да организатори такмичења и смотри учине највише што могу у овој прилици, а да учесници такмичења и смотри поштују уложене напоре, определе се за такмичење у складу са својим највећим интересовањем и за које су најбоље припремљени, као и да не очекују од организатора да у наведеним околностима могу испунити све њихове жеље и очекивања.

Нови календар:

Download (PDF, 210KB)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама