Odabrani stipendisti edukativnog sistema Malac genijalac!

11 januara, 2020

Pre tačno mesec dana internacionalni edukativni sistem Malac genijalac pokrenuo je veliku nacionalnu akciju pod nazivom “Znanje na dar”. Naime, imajući u vidu da su za usmerene aktivnosti dece potrebni određeni uslovi, ali i finansijska sredstva, te da nisu svi roditelji u mogućnosti da na taj način podrže razvoj svoje dece, Malac genijalac rešio je da pokloni 48 stipendija čija je ukupna vrednost više od 3 miliona dinara!

Akcija je osmišljena tako da je u svakom edukativnom centru Malca genijalca koji u januaru vrši upis nove generacije polaznika obezbeđena po jedna stipendija.

“Zadovoljstvo nam je što će 48 mališana imati priliku da se upozna sa našom školom i potpuno besplatno pohađa program mentalne aritmetike, namenjen razvoju intelektualnih veština i sposobnosti. Dragoceno iskustvo iz ove akcije pomoći će nam da, kao društveno odgovorna mreža edukativnih centara, u budućnosti nastavimo i uspostavimo tradiciju stipendiranja one dece kojoj je to zaista neophodno.” – kaže Vladimir Novicki, osnivač Malca genijalca.

Dodaje i da su veoma zahvalni što se veliki broj nastavnika i vaspitača odazvao i potrudio da pošalje preporuke za svoje đake, te da to pokazuje koliko su zapravo ljudi koji rade s decom posvećeni.

Spisak stipendista objavljen je na sajtu Malca, a možete ga pronaći OVDE.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Odabrani stipendisti edukativnog sistema Malac genijalac!"

  1. Sanja kaže:

    Bravo to je mnogo bolje od Godina uzleta

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama