Održana prva u ciklusu radionica „Hajde da pričamo o PR-u“

10 novembra, 2020

U utorak, 3. novembra u Školi za talente UMS, portal Detinjarije održao je prvu u ciklusu radionica „Hajde da pričamo o PR-u“.

U utorak, 3. novembra u Školi za talente UMS, portal Detinjarije održao je prvu u ciklusu radionica „Hajde da pričamo o PR-u“. Naš predavač Dragana Nikolić, specijalista PR-a, predstavila se sa svojim projektom PR za decu. Uz lepo druženje priču, igru i primere, decu smo upoznali sa osnovnim pojmovima i veštinama PR-a.

Teme su bile:

  • Šta je to PR?
  • Šta je javnost?
  • Značaj pravilne komunikacije?
  • Šta je želja i cilj?
  • Koje su to veštine PR a koje su nam potrebne da idemo ka svom cilju?

Gost nam je bio Uroš Petrović, koji je iz svog iskustva pričao o značaju PR- a. Na kraju smo svi zajedno uživali u rešavanju mozgalica.

Zahvaljujemo se Školi za talente UMS koji su nas ugostili, Urošu Petroviću koji se odazvao pozivu da učestvuje u radionici i Malom Dnevniku koji je medijski ispratio ovaj projekat.

O projektu “Hajde da pričamo o PR-u”

Radionice PR za decu namenjene su srednjoškolcima, to jest deci tinejdžerskog uzrasta. Kroz radionice se deca uče osnovama PR-a. Kako da primenjuju tehnike individualnog PR-a, i da samim tim nauče kako da sebe predstave u odnosu na porodicu, drugare, školu. Kako da pravilnom komunikacijom i osnovama pregovaranja mogu sebe da prikažu u pravom svetlu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama