Одржана прва у циклусу радионица „Хајде да причамо о ПР-у“

10 новембра, 2020

У уторак, 3. новембра у Школи за таленте УМС, портал Детињарије одржао је прву у циклусу радионица „Хајде да причамо о ПР-у“.

У уторак, 3. новембра у Школи за таленте УМС, портал Детињарије одржао је прву у циклусу радионица „Хајде да причамо о ПР-у“. Наш предавач Драгана Николић, специјалиста ПР-а, представила се са својим пројектом ПР за децу. Уз лепо дружење причу, игру и примере, децу смо упознали са основним појмовима и вештинама ПР-а.

Теме су биле:

  • Шта је то ПР?
  • Шта је јавност?
  • Значај правилне комуникације?
  • Шта је жеља и циљ?
  • Које су то вештине ПР а које су нам потребне да идемо ка свом циљу?

Гост нам је био Урош Петровић, који је из свог искуства причао о значају ПР- а. На крају смо сви заједно уживали у решавању мозгалица.

Захваљујемо се Школи за таленте УМС који су нас угостили, Урошу Петровићу који се одазвао позиву да учествује у радионици и Малом Дневнику који је медијски испратио овај пројекат.

О пројекту “Хајде да причамо о ПР-у”

Радионице ПР за децу намењене су средњошколцима, то јест деци тинејџерског узраста. Кроз радионице се деца уче основама ПР-а. Како да примењују технике индивидуалног ПР-а, и да самим тим науче како да себе представе у односу на породицу, другаре, школу. Како да правилном комуникацијом и основама преговарања могу себе да прикажу у правом светлу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама