Otvoren osmi po redu konkurs za Najbolje edukatore Srbije

2 jula, 2021

Udruženje “Živojin Mišić” ove godine otvara osmi po redu konkurs za Najbolje edukatore Srbije. Prijave možete slati do 28. 8. 2021.

Na ovogodišnjem konkursu biće izabrano i nagrađeno ukupno jedanaest učitelja i/ili nastavnika osnovnih i srednjih škola u Srbiji. Time će zajednica Najboljih edukatora Srbije brojati jubilarnih 100 izuzetnih učitelja i nastavnika.

Kao i prethodnih godina, potencijalne Najbolje edukatore Srbije mogu prijaviti učenici, roditelji, kolege, saradnici, svako ko smatra da poznaje izuzetnog nastavnika, preko prijavne forme na sajtu Udruženja, na sledećem linku nes.zivojinmisic.rs.

Opišite nam šta je karakteristično u njihovom radu, koje aktivnosti i projekte realizuju sa učenicima i kako menjaju zajednicu u kojoj živite. Pošaljite nam linkove sajtova, snimaka, objava i svih ostalih materijala koji mogu posvedočiti o njihovom radu!

Izbor se vrši u nekoliko selekcionih krugova, a proglašenje najboljih i svečana dodela nagrada očekuju se krajem godine. Za sve izabrane najbolje edukatore obezbeđena je novčana nagrada čiji se najveći deo isključivo može utrošiti na poboljšanja aktivnosti sa učenicima, čime se podržava njihov rad i poboljšava kvalitet i obim njihovih aktivnosti, a time i obrazovni sistem Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama