Ovog vikenda svratite u AVA Shopping Park na besplatne i zabavne radionice i po sjajne eko-poklone

septembar 20, 2022
Zeleni dani u AVA Shopping Parku

Zajedno za zdraviju planetu

Svaki naš postupak i svaki izbor koji napravimo ima uticaj i na celu planetu. Zato će AVA Shopping Park ovog septembra postati zelen u želji da skrene pažnju na važnu ulogu eko-svesti i zdraviju okolinu.

Tokom vikenda 24-25. septembar, u periodu od 12 do 19 časova, u AVA Parku sve posetioce očekuje edukativni ekološki program i predstavljanje inicijativa za zdraviji život u skladu sa prirodom.

Tokom „zelenih dana“ u AVA Shopping Parku, tačno u podne, počinju radionice na kojima će se praviti kreativni predmeti od prirodnih materijala. Učesnike čekaju prigodni eko-pokloni: semenke za hranjenje ptica tokom hladnih dana, olovke koje se posade da izrastu u mirisni bosiljak i dečije pernice za bojenje.

Uz pregršt saveta o urbanom baštovanstvu koje je poslednjih godina hit u gradskim sredinama, posetioci mogu da uče o zdravom mikrobilju i čudesnim svojstvima biljnih preparata, upoznaju se sa prirodnim materijalima i osnovama eko-keramike.

U subotu će biti postavljen drveni „photobooth“ kako bi posetioci mogli da pošalju svetu ekološke poruke (#avagreendays #avaekosvest). Tokom nedeljnog popodneva maskota Rikija iz popularnih „Patrolnih šapa“ će pokazivati mališanima kako se čuva životna sredina. AVA Shopping Park će promovisati i reciklažu tekstila i trend proizvodnje organske odeće, a neće izostati ni saveti poznatih kako da doprinesemo „zdravlju naše planete“.

Male promene dovode do ogromnih rezultata, zato AVA podseća da je svaki naš izbor naš uticaj na planetu. I zato biraj zeleno!

Više informacija možete naći na sajtu – avashoppingpark.rs, kao i Fejsbuk i Instagram profilu ritejl parka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama