Писмо тинејџера родитељима: Постојe ствари горе од лоших оцена

То је био последњи дан школе. Отац је, пролазећи поред синовљеве собе, приметио да је соба сређена, чак је и кревет намештен. Изгледало је као да је покупио све своје ствари и отишао.

pismo

Сумња оца се појачала када је приметио писмо на празном радном столу. Препознао је рукопис сина: „За тату“. Дрхтећим рукама, мушкарац је отворио коверту.

Почео је да чита:
„Драги тата,

Морам да те обавестим да сам морао напустити кућу. Нисам вам рекао, јер сам знао да ћете ти и мама направити скандал. Отишао сам заједно са својом девојком. Ја је пуно волим. Али, знао сам да ви нећете одобрити наш однос због њеног пирсинга, тетоважа, бајкерске одеће и то што је она доста старија од мене. Али ствар није само у мојим осећањима. Она је трудна.

Њено име је Сара. Она је убеђена да ћемо бити срећни заједно. Она има своју викендицу у шуми и гомилу дрва, што ће нам бити довољно за целу зиму. Ми планирамо да имамо пуно деце.

Сара ми је отворила очи да марихуана у ствари није баш тако штетна. Ми планирамо да је гајимо и продајемо другима, тако да имамо довољно новца за кокаин – он је такође безопасан у умереним количинама. А у међувремену, ми ћемо се молити да буде пронађен лек за СИДУ, зато што треба излечити Сару, јер она то заслужује!

Не брини тата, већ сам одрастао, са својих 15 година у стању сам да бринем о себи. Једног дана доћи ћемо код вас у госте да упознате своје унуке.

Волим те, твој син.

П.С. Тата, све сам ово измислио. Код другара сам. Само сам хтео да вас подсетим да постоје и горе ствари од лоших оцена у ђачкој књижици (она је у кухињи на столу). Позови ме, када будеш спреман да могу да се вратим кући. Волим вас!“

Аутор: Наталија Лакетић

Извор: uspesnazena.com