Plan realizacije nastave OŠ – školska 2021/22. godina

5 avgusta, 2021

Plan realizacije nastave u slučaju neposredne ratne opasnosti, ratnog stanja, vanrednog stanja ili drugih vanrednih situacija i okolnosti za osnovnu školu

ŠKOLSKA 2021/22. GODINA

Na zahtev Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja je pripremio izmene Plana realizacije nastave u slučaju neposredne ratne opasnosti, ratnog stanja, vanrednog stanja ili drugih vanrednih situacija i okolnosti za osnovnu školu, koji je sastavni deo Pravilnika o posebnom programu obrazovanja i vaspitanja i predstavlja polaznu osnovu za planiranje, organizaciju i realizaciju nastave. Izmene se odnose na Plan realizacije nastave za 4. i 8. razred osnovne škole, jer se od ove godine primenjuju novi programi nastave i učenja za ova dva razreda. Pored toga, u 2. razred je dodat plan realizacije za predmet Digitalni svet, koji se od ove školske godine uvodi u 2. razred. Planovi realizacije za ostale razrede nisu izmenjeni, jer se Plan realizacije nastave ne radi za svaku školsku godinu i nastavnici treba da ih prilagode školskom kalendaru za ovu školsku godinu.

 

PREUZMITE PLANOVE REALIZACIJE NASTAVE (ŠK. 2021/22. GODINA):

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


2 komentara na "Plan realizacije nastave OŠ – školska 2021/22. godina

  1. Neko tamo kaže:

    Ma dajte ljudi hahaha, pa ovo je cirkus… Kazite vise sta ocekujete od roditelja dece, dosta vise muljanja.Hajde malo iskreno, ruzno je dana ovaj nacin vrsite statistiku.

  2. Olja kaže:

    Plan realizacije nastave srpskog jezika za 4. razred je rađen nožicama osobe koja očigledno nije istim ikada kročila u učionicu.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama