Počinje onlajn obuka za nastavnike – Digitalni svet 1, 2 i 3 (spisak škola i termini obuke)

2 septembra, 2022

Učiteljski fakultet, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Zavodom za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, organizuje onlajn obuku za nastavnike razredne nastave koji ove školske godine ostvaruju nastavu iz predmeta Digitalni svet u prvom, drugom i trećem razredu osnovne škole.

Obuka je akreditovana rešenjem ministra kao obuka od javnog interesa i nudi predloge nastavnih aktivnosti i korisne obrazovne resurse koji se mogu koristiti u nastavi, a odvija se na platformi za učenje na daljinu ZUOVEdu.

Obuka traje 16 sati (dve nedelje).

Kako bi nastavnici razredne nastave mogli da prisustvuju ovoj obuci, potrebno je da popune i pošalju prijavu sa svojim ličnim podacima. Pozivi ka školama su poslati. Ukoliko iz bilo kog razloga, mejl sa uputstvom nije stigao na elektronsku adresu vaše škole, ili je završio u neželjenoj pošti, obratite se na tehnickapodrska.zuov@gmail.com kako biste dobili uputstvo i potrebne parametre.

Važna napomena:

Nakon završetka obuke, svi obrazovni materijali i resursi obuke će i dalje biti dostupni kao vid podrške nastavnicima razredne nastave koji su uspešno završili obuku.

Obuke se realizuju od 29.08.2022. godine. Spisak škola uključenih u obuku (sa terminom početka obuke) možete pogledati preko linka ispod:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama