ПОКЛАЊАМО књигу „Како да повећате интелигенцију своје бебе”

Пре него што било шта кажемо о књизи, желимо да напоменемо да се овде не ради само о томе како можете утицати на интелигенцију беба, већ се говори о развоју интелигенције деце од рођења до шест година.
slika
„Како да повећате интелигенцију своје бебе” је амерички бестселер продат у више од милион примерака. Књига је свеобухватан приручник за родитеље који желе да утичу на развој интелигенције свог детета, препознају поља на којима треба радити и томе се посвете.
Књига доноси исцрпан програм који ће вам показати како је лако и колико је задовољство учити своје сасвим мало дете да чита, да разуме математику и да прошири своје опште потенцијале за учење. У књизи је пажљиво објашњено како да започнете и проширите овај изванредни програм, како да припремите и организујете неопходни материјал и како да потпуније развијете способности свог детета за учење.
Придржавајући се једноставног свакодневног редоследа корака Домановог програма, опуштено и с много љубави омогућићете свом детету да као и милиони деце широм света доживи радост учења. Уз помоћ ове књиге пружићете детету велику предност за цео живот.
Да бисте освојили примерак који данас поклањамо, потребно је да први тачно одговорите на следеће питање:

Који је то број којем, када одузмете половину, добијете нулу?

Први тачан одговор, уз остављено пуно име и презиме и адресу, донеће вам један примерак књиге. Важно је да одмах тачно одговорите јер ћемо признавати само први дат одговор. Такође, признаваће се само одговори дати у коментарима испод текста на нашем сајту (не у порукама нити на ФБ страни)

Све коментаре ћемо објавити сутра, 19.09. у 21 час, након чега име победника можете потражити на нашој ФБ страни.

Срећно!