ПОКЛАЊАМО књигу „Како да повећате интелигенцију своје бебе”

18 септембра, 2016

Пре него што било шта кажемо о књизи, желимо да напоменемо да се овде не ради само о томе како можете утицати на интелигенцију беба, већ се говори о развоју интелигенције деце од рођења до шест година.
slika
„Како да повећате интелигенцију своје бебе” је амерички бестселер продат у више од милион примерака. Књига је свеобухватан приручник за родитеље који желе да утичу на развој интелигенције свог детета, препознају поља на којима треба радити и томе се посвете.
Књига доноси исцрпан програм који ће вам показати како је лако и колико је задовољство учити своје сасвим мало дете да чита, да разуме математику и да прошири своје опште потенцијале за учење. У књизи је пажљиво објашњено како да започнете и проширите овај изванредни програм, како да припремите и организујете неопходни материјал и како да потпуније развијете способности свог детета за учење.
Придржавајући се једноставног свакодневног редоследа корака Домановог програма, опуштено и с много љубави омогућићете свом детету да као и милиони деце широм света доживи радост учења. Уз помоћ ове књиге пружићете детету велику предност за цео живот.
Да бисте освојили примерак који данас поклањамо, потребно је да први тачно одговорите на следеће питање:

Који је то број којем, када одузмете половину, добијете нулу?

Први тачан одговор, уз остављено пуно име и презиме и адресу, донеће вам један примерак књиге. Важно је да одмах тачно одговорите јер ћемо признавати само први дат одговор. Такође, признаваће се само одговори дати у коментарима испод текста на нашем сајту (не у порукама нити на ФБ страни)

Све коментаре ћемо објавити сутра, 19.09. у 21 час, након чега име победника можете потражити на нашој ФБ страни.

Срећно!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


27 коментара на "ПОКЛАЊАМО књигу „Како да повећате интелигенцију своје бебе”

 1. Branko Zaric каже:

  10.20.20.40 ….

 2. Dragana каже:

  Odgovor je nula. Dragana Miličević.Vojvode Stepe Stepanovića 107 Banja Luka.

 3. Љиљана Арсић каже:

  Нула

 4. Marina Draca каже:

  Jedna polovina

 5. Ana Obradovic каже:

  U pitanju je 0.

 6. Sasa Ignjatovic каже:

  Nula
  Nade Puric 27, Beograd

 7. Vera Bogavac Tavric каже:

  Odgovor je nula.
  Vera Bogavac Tavric
  Stojana Stoleta Arandjelovica 11/3
  11000 Beograd

 8. Maja Ilic каже:

  Taj broj je jedna polovina iliti 0,5.

 9. Kristina Popovic; Bojanska 17. Beograd каже:

  To je broj 0
  x-x/2=0

 10. Виктор каже:

  Поштовани, поставили сте питање “Који је то број којем, када одузмете половину, добијете нулу?”, што даје одговор 1/2 (једна половина).
  Да је питање било “Који је то број којем, када одузмете ЊЕГОВУ половину, добијете нулу?” онда би једини логичан одговор био 0 (нула)

 11. zbunjena каже:

  a odakle nuli polovina?! smatram da je ovo trik pitanje. verjem da je osoba koja ga je smislila na umu imala sve osim matematike. po meni je tacan prvi odgovor 8. kada ga prepolovite po vertikali imate dve nule, jednu gore i jednu dole, kad jednu uklonimo ostaje jedna nula!

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама