Поклањамо књигу за децу, препуну шаблона, задатака и модела за прављење

Када би ме неко сад питао шта да поклони детету узраста три, четири или пет година, не бих се много двоумила. Сигурно бих рекла да потражи ову сјајно илустровану, веселу и едукативну књигу – Додај и реши – супер слатко.
Ова књига је баш озбиљан материјал за припрему детета за предшколско, али и одлична забава. Пошто нам је тешко да дочарамо све задатке, шаблоне, моделе, започете цртеже које треба довршити, лавиринте из којих треба изаћи, моделе од којих треба направити играчку, решили смо да фотографишемо пар примера, који чине само мали део ове књиге.

Препознај сенку
Препознај сенку

Шаблони (само један део)
Шаблони (само један део)

Модел за израду картонског меде (корпица је с друге стране)
Модел за израду картонског меде (корпица је с друге стране)

Боје и слова
Боје и слова

Научи да црташ
Научи да црташ

И ово је заиста само део задатака и забаве којима обилује књига. Сатима и данима моћи ћете да се играте и учите нове ствари. Ми, наравно, један примерак поклањамо, а срећни добитник ће бити онај ко први одговори на једно, једноставно питање:
Знамо да лептир настаје од гусенице. Али шта се ствара од гусенице пре него што постане лептир?
Одговор на питање крије и књига коју поклањамо, па предлажемо да пажљиво осмотрите слике у овом посту ;).
Правила за награде нисмо мењали, па да се не понављамо – коментаришите на сајту, само једном и оставите пуно име и презиме и имејл адресу. Све одговоре објављујемо сутра 10. 10. 2016. после 21 час, када и можете потражити име добитника на нашој ФБ страни. Срећно!