ПОКЛАЊАМО: Књигу за најмлађе "Angry Birds"

 
Птичице које су залуделе свет настале су 2009. године и од тада им популарност константно расте. Креирано је и лансирано до сада 16 игрица за мобилне уређаје и рачунаре, неколико филмова, па чак и тематских паркова широм света од који је један отворила и НАСА. О томе колико је производа са ликом Љутих птица продато широм света, тешко да се може израчунати.
AngryBirds
Било како било, сваки родитељ који има дете од две или више година, зна каква су Љуте птице зараза. Деца их просто обожавају, а ни одрасли нису имуни на то да у тренуцима разоноде одиграју неку партију или пређу неки нови ниво. Добро, знамо да игрице на мобилном телефону нису баш најбољи начин да дете проведе слободно време и о томе смо писали много пута.
Зато вам данас представљамо (и поклањамо) Љуте птичице на други, едукативнији начин. Па, ако их деца већ толико воле, зашто их не бисмо искористили тако да малишани уз њих нешто науче – рецимо да броје, или да у мору предмета на слици, пронађу неки скривени?
Књижица “Црвени Притиче у помоћ” одличан је начин да се споји игра и учење. Интерактивна је, па ће дечици бити забавно да гурају прстиће у кљун Црвеног, а истовремено ће се трудити да одговоре на питања која се налазе на свакој страни.
Ми поклањамо један примерак ове књиге (иначе намењене деци старијој од 10 месеци), а да бисте је освојили, потребно је да ПРВИ, у коментару на овај текст, одговорите на питање:

“На кога су љуте Љуте птице и зашто?”

Потребно је да приликом одговарања оставите своје пуно име и презиме, као и имејл адресу у форми за коментарисање, видљиву само администраторима сајта. Ако више пута покушате да одговорите, рачунаћемо само први одговор.
Све коментаре објавићемо у понедељак, 30.03, када ћемо знати име победника. Име ће бити објављено на нашој ФБ страни.
За све оне који не желе да чекају или који у одговарању буду имали мање среће, остаје да књигу потраже у продавницама Лагуне.