Pomozite da pronađemo najbolje učitelje u Srbiji!

16 juna, 2017

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo četvrti po redu konkurs za Najbolje edukatore u Srbiji, projekat koji uspešno realizujemo uz veliku podršku svih učesnika. Kao što je bilo i do sada, i ove godine biće izabrano između 10 i 20 učitelja i nastavnika osnovnih i srednjih škola u Srbiji.
Učitelji i nastavnici koje nagrađujemo su pokretači pozitivnih promena u društvu, to su oni ljudi koji uvek daju više. Koji podstiču učenike na sticanje novih znanja i veština, i koji sa njima rade u okviru vannastavnih aktivnosti. Oni se od ostalih razlikuju svojom kreativnošću, motivisanošću, i inovativnošću.
U cilju unapređenja konkursa, ovogodišnja prijava će se sastojati iz dva dela. Prvi deo prijave vrši se isključivo preko sajta Udruženja, (zivojinmisic.rs), a kandidate mogu prijaviti učenici, njihovi roditelji, kolege, nastavnici, direktori škola ili neko ko ima uvid u rad nastavnika. Na osnovu ove prijave, izvršiće se prvi krug selekcije kandidata.
Kanidati koji prođu prvi krug selekcije, biće kontaktirani imejlom kako bi im organizatori poslali drugi deo prijave, koji bi pokazao i profesionalni razvoj kandidata i dao nam dodatne informacije.
Na osnovu oba dela prijave, komisija će izabrati najbolje edukatore u Srbiji.
Prijave će biti otvorene do 1. jula, a imena nagrađenih objavićemo krajem godine. Svaki nagrađeni edukator dobiće ličnu nagradu od 40.000 rsd, kao i 100.000 rsd koje može da uloži u projekte sa decom i unapređenje nastave.
Ukoliko i vi poznajete učitelja ili učiteljicu, nastavnika ili nastavnicu, profesora ili profesorku za koga smatrate da je najbolji u svom poslu, ovaj projekat je pravo mesto da to i kažete! Istaknuti, inovativni, motivisani, jedinstveni i drugačiji nastavnici su nastavnici kakve tražimo. Prijave su otvorene na sledećem linku.
Ne propustite da ih prijavite, i pomozite nam da pronađemo one najbolje u Srbiji!
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


10 komentara na "Pomozite da pronađemo najbolje učitelje u Srbiji!

 1. Milica kaže:

  Gde je link na kome mogu da prijavim uciteljicu?

  1. Tina kaže:

   Poštovana Milice,nema kriterijuma.Nagrađuju se iste osobe tj.saradnici ZUOV,dobitnici nagrade Digitalni čas …..

 2. Dragana Babić kaže:

  Smatram da su i oni koji vrlo uspešno i kvalitetno rade u prosveti (a nisu učitelji) zaslužili da budu nagrađeni. Konkretno mislim na direktorku OŠ “Jovan Popović” u Kruševcu – Snežanu Stefanović Milanović, o čijem radu i rezultatima, aktivnostima, stavu i odnosu prema zaposlenima, deci, roditeljima, bi se čitava knjiga mogla izdati. Ja sam zaposlena kao učitelj u ovoj školi i sa divljenjem i oduševljenjem pratim njen rad koji je više nego dobar,rekla bih, neskromno, “sjajan”.

 3. Danijela kaže:

  Zorica Petroviċ, OS “Nikola Vukićeviċ” Sombor.

 4. Danijela kaže:

  Zasto Zorica Petrovic iz OS “Nikola Vukicevic” Sombor procitajte na stranici Zelena ucionica objave

  1. Vesna kaže:

   Radmila Pusonja Jokic

 5. Kristina kaže:

  Izvinite, a gde je link?

 6. Snezana kaže:

  Mokim VAS LINK ZA PRIJAVU

 7. Dragana kaže:

  Gordana Milosavljevic OS.,”Vozd Karadjordje”Jakovo

 8. Ivana Filipovic kaže:

  Poštovani kako da
  Prijavimo učitelja?

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama