Помозите да пронађемо најбоље учитеље у Србији!

16 јуна, 2017

Велико нам је задовољство да најавимо четврти по реду конкурс за Најбоље едукаторе у Србији, пројекат који успешно реализујемо уз велику подршку свих учесника. Као што је било и до сада, и ове године биће изабрано између 10 и 20 учитеља и наставника основних и средњих школа у Србији.
Учитељи и наставници које награђујемо су покретачи позитивних промена у друштву, то су они људи који увек дају више. Који подстичу ученике на стицање нових знања и вештина, и који са њима раде у оквиру ваннаставних активности. Они се од осталих разликују својом креативношћу, мотивисаношћу, и иновативношћу.
У циљу унапређења конкурса, овогодишња пријава ће се састојати из два дела. Први део пријаве врши се искључиво преко сајта Удружења, (зивојинмисиц.рс), а кандидате могу пријавити ученици, њихови родитељи, колеге, наставници, директори школа или неко ко има увид у рад наставника. На основу ове пријаве, извршиће се први круг селекције кандидата.
Канидати који прођу први круг селекције, биће контактирани имејлом како би им организатори послали други део пријаве, који би показао и професионални развој кандидата и дао нам додатне информације.
На основу оба дела пријаве, комисија ће изабрати најбоље едукаторе у Србији.
Пријаве ће бити отворене до 1. јула, а имена награђених објавићемо крајем године. Сваки награђени едукатор добиће личну награду од 40.000 рсд, као и 100.000 рсд које може да уложи у пројекте са децом и унапређење наставе.
Уколико и ви познајете учитеља или учитељицу, наставника или наставницу, професора или професорку за кога сматрате да је најбољи у свом послу, овај пројекат је право место да то и кажете! Истакнути, иновативни, мотивисани, јединствени и другачији наставници су наставници какве тражимо. Пријаве су отворене на следећем линку.
Не пропустите да их пријавите, и помозите нам да пронађемо оне најбоље у Србији!
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


10 коментара на "Помозите да пронађемо најбоље учитеље у Србији!

 1. Milica каже:

  Gde je link na kome mogu da prijavim uciteljicu?

  1. Тина каже:

   Поштована Милице,нема критеријума.Награђују се исте особе тј.сарадници ЗУОВ,добитници награде Дигитални час …..

 2. Dragana Babić каже:

  Smatram da su i oni koji vrlo uspešno i kvalitetno rade u prosveti (a nisu učitelji) zaslužili da budu nagrađeni. Konkretno mislim na direktorku OŠ “Jovan Popović” u Kruševcu – Snežanu Stefanović Milanović, o čijem radu i rezultatima, aktivnostima, stavu i odnosu prema zaposlenima, deci, roditeljima, bi se čitava knjiga mogla izdati. Ja sam zaposlena kao učitelj u ovoj školi i sa divljenjem i oduševljenjem pratim njen rad koji je više nego dobar,rekla bih, neskromno, “sjajan”.

 3. Danijela каже:

  Zorica Petroviċ, OS “Nikola Vukićeviċ” Sombor.

 4. Danijela каже:

  Zasto Zorica Petrovic iz OS “Nikola Vukicevic” Sombor procitajte na stranici Zelena ucionica objave

  1. Vesna каже:

   Radmila Pusonja Jokic

 5. Kristina каже:

  Izvinite, a gde je link?

 6. Snezana каже:

  Mokim VAS LINK ZA PRIJAVU

 7. Dragana каже:

  Gordana Milosavljevic OS.,”Vozd Karadjordje”Jakovo

 8. Ivana Filipovic каже:

  Poštovani kako da
  Prijavimo učitelja?

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама