Посебан дан за београдске маме

3 новембра, 2019

Свет у очима нове маме је пун изазова. Од флашица, преко непроспаваних ноћи и безброј питања до првих зубића, осмеха и бебиног додира. Поред толико ствари, лако је заборавити на себе. У жељи да мамама поклони време за њих и подржи их у једном од најизазовнијих периода одрастања бебе, Вип мобајл је ове суботе организовао Випов дан за маме.

Више од 50 мама уживало је у опуштајућој и пријатној атмосфери хотела Мама Шелтер, где су им на располагању биле услуге шминкања, маникира, фризирања, масаже, као и савети нутриционисте и соба за опуштање и релаксацију. Своја искуства и недоумице поделиле су са Нађом Јокановић, Јеленом Јакшић и Маријом Миланковић, утицајним блогеркама и ауторкама текстова о материнству на порталу bitimamajedrugaprica.rs.

Овај вид подршке женама у њиховој најважнијој улози, наставак је Випове кампање “Маме, добро дошле на свет”. Свим корисницама које у току 2019. године постану мајке, Вип омогућава коришћење постпејд услуга без плаћања месечне претплате током првих девет месеци уговорне обавезе. Стога драге маме, знајте да нисте саме – док се ви посвећујете својим најмлађима, најмлађи оператер на тржишту стара се да вам нежност буде узвраћена, током читаве године.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама