Повластице за родитеље троје и више деце

3 јуна, 2020

Родитељи са троје или више деце, од којих је барем једно малолетно, од 5. јуна моћи ће на шалтерима београдских општина да се пријаве за издавање бесплатних картица које ће им омогућити бројне попусте и погодности при куповини и плаћању рачуна.

Foto: Canva

То је најавила чланица Градског већа Тања Поповић и додала да ће се те картице реализовати у оквиру пројекта “Три плус” истоименог удружења из Чачка, коме је Град Београд приступио почетком године.

Заинтересовани за добијање картице “Три плус” и остваривање породичне повластице, треба да се јаве запосленима на шалтерима општине на чијој су територији пријављени, где ће потписати изјаву да желе да приступе и у коју ће унети неопходне податке, наводи се у саопштењу Градске управе. Kартице ће, након пријаве, бити испоручене у наредних десетак дана.

У току је потписивање уговора са градским предузећима, спортским центрима, Зоолошким вртом, културним институцијама града и другим субјектима у којима ће породице моћи да остваре попусте.

Покрет “Три плус” основан је с циљем да се победи бела куга, а председник тог покрета Владица Гавриловић позвао је све који могу да се пријаве у наредних десетак дана и дају попусте, а налепнице са њиховом ознаком биће залепљене на неколико локација.

Извор: Нова/Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама