Povodom Svetskog dana oralnog zdravlja Stomatološki fakultet i “Philips” pokrenuli inicijativu #volimsvojosmeh

30 marta, 2023

Oralno zdravlje, kao važna i neizostavna karika opšteg zdravlja je tema o kojoj se često govori,a najviše u ovom periodu godine jer se upravo u martu mesecu obeležava Svetski dan oralnog zdravlja. Tim povodom, kompanija Philips je u saradnji sa Klinikom za parodontologiju i oralnu medicinu Stomatološkog fakulteta u Beogradu pokrenula inicijativu #volimsvojosmeh koju su, između ostalog, podržali i studenti završnih godina Stomatološkog fakulteta.

U okviru studentskih vežbi, studenti su bili u prilici da čuju prezentaciju o Philips Sonicare, soničnim električnim četkicama za zube koju je održao dr Marko Kovačević iz kompanije Philips.

Philips Sonicare električne četkice karakteriše klinički dokazana sonična tehnologija koja se bazira na 62.000 kombinovanih pulsaciono-vibracionih pokreta vlakana četkica u minuti, koje omogućavaju efikasno pranje svih površina zuba, a što je takođe važno, njihova upotreba je brojnim kliničkim studijama dokazana kao adekvatna za primenu kod svih grupa pacijenata, kako onih sa prirodnim zubima, tako i kod onih ljudi koji imaju bilo koju vrstu protetskih radova ili ortodontskih aparata. Naša želja je da budemo partneri stomatologa na putu ka poboljšanju stanja oralnog zdravlja populacije.“ – istakao je dr Kovačević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama