Povratak u klupe i besplatne radionice: Igre osnaženja i jačanja samopouzdanja u AVA Šoping parku!

23 avgusta, 2023

Naši mališani su svake godine sve veći, ozbiljniji i menjaju im se potrebe i interesovanja. Jedno je uvek isto – želja da se igraju, istražuju, da stvaraju i budu aktivni. Baš zato smo povodom povratka u školske klupe pripremili šoping vikend sa sjajnim popustima, kao i dodatni atraktivni sadržaj u AVA SHOPPING PARKU tokom 25-27. avgusta, kada će moći da se druže i nauče nove stvari kroz igru i radost.

Posebnu pažnju smo poklonili segmentu „Mali heroji“ sa željom da istaknemo kako je svako dete superheroj. U okviru ovog segmenta, radićemo i spolja i iznutra na osnaženju i podizanju samopouzdanja kod dece, u čemu će nam pomoći Tamara Vlahović, Master Trener i Executive Coach, osnivač Life&Mind Studio, prvi trener u svetu čiji je program sertifikovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Tamara u saradnji sa studentskim organizacijama poput AIESEC-a i SSEF-a organizuje i vodi tribine i radionice posvećene liderstvu. Sve radi iz srca i duše i biće odlična podrška i roditeljima i deci na početku nove školske godine.

Pozivamo vas da se zajedno spremite se na vreme za novu školsku avanturu u AVA šoping parku – i školarci i roditelji. Čekaju vas sjajni brendovi i još bolji popusti tokom šoping vikenda 25. do 27. avgusta. Od obuće i odeće, do super kul rančeva, sve što vam treba za novi početak je na jednom mestu – u AVA SHOPPING PARKU, kod robne kuće Ikea. Čekamo vas. Dođite da uživamo u kreativnim radionicama i da se spremimo za školu!

Program:

Subota, 26.8.

14.00h – 16.00h – „Mali heroji“ igre osnaženja – kutak za decu u kojoj će moći da budu superheroji svog života. Sadržaj: oslikavanje lica superherojima; druženje sa Spajdermenom; vežba osnaženja sa Tamarom Vlahović, Executive Coach, osnivač Life&Mind Studio., prvi trener u svetu čiji je program sertifikovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja; slikanje na podijumu za superheroje.

16.00h – 18.00h – „Mali istraživači“ ekološko-prirodna radionica Friends of the Danube (Prijatelji Dunava) organizacije koja za cilj ima podizanje ekološke svesti u društvu, povezivanje mladih i osnaživanje mreže organizacija koje se bave zaštitom životne sredine. Radionicu drže studenti sa Biološkog fakulteta, sa rekvizitima kao što su insektarijum, ribe, biljke, a sve će biti oko šatora kao na pravom kampovanju.

16.00h – 19.00h – Kreativne radionice za decu

Nedelja, 27.8.

15.00h – 16.00h – Dečja predstava

16.00h – 18.00h – „Mali sportisti“ poligon za sportske aktivnosti koji deca obožavaju, sa profesionalnim trenerima. Zabava je zagarantovana jer prati rast vašeg deteta – sportske, štafetne igre, ali i one igre takmičarskog duha propraćene animacijom i dobrom muzikom je upravo ono što je potrebno svakom detetu prilikom razvoja.

16.00h – 18.00h – „Mali kreativci“ je zajednička aktivnost za decu i odrasle – dođite da zajedno bojimo DŽINOVSKE bojanke sa temom azbuke! Bojenje smanjuje stres i anksioznost, opušta i stvara mir i relaksaciju, neophodni kontrast današnjem stilu života. Na kraju druženja ostaje nam džinovska zajednička uspomena!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama