Пријавите се на највећи Светски самит образовања за наставнике

Сјајне вести стижу за просветне раднике из региона. Институт за модерно образовање и LINK edu Alliance обезбедили су невероватних 90% попуста за учешће на престижном Светском образовном самиту.

То значи да ће наставници из региона карту за четвородневно учешће која иначе кошта 360 евра моћи да добију за само 35 евра.

Више о конференцији: https://www.link-conference.org/

Пријава: ОВДЕ

Осим учешћа на овом изузетном догађају, наставници ће добити и приступ свим материјалима Светског самита образовања у трајању од чак годину дана.

Захваљујући LINK edu Alliance и њеним партнерствима са највећим светским институцијама, попут Osiris Educationala, овај велики догађај, који ниједан наставник и едукатор не би требало да пропусти, сада је доступан свима.

Пожурите и обезбедите своје место на време.

Светски самит образовања одржава се од 21. до 24. марта 2022. године и окупиће преко 400 најцењенијих имена у свету образовања: иновативне педагошке лидере, веште мотивационе говорнике, инспиративне наставнике и ентузијастичне учитеље…

Они ће кроз разноврсне презентације, радионице и панел-дискусије на 10 виртуелних стејџева поделити са колегама напредне педагошке идеје, добру наставну праксу и богата знања. Посебно место резервисано је за представнике Балкана, који ће тако искористити прилику да упознају са педагошким иновацијама региона преко 100.000 учесника из целог света.

LINK edu Alliance и Институт за модерно образовање побринули су се да и наставници из региона добију јединствену прилику и буду део међународне образовне сцене.

Овогодишњи самит промениће начин на који се предаје и учи у школама широм света

Најпознатији образовни стручњаци подстаћи ће учеснике да се упусте у истраживање другачијих перспектива, нових начина размишљања и расуђивања.

Водећи говорници самита су стручњаци са највишим резултатима у истраживању, филозофији и пракси образовања:

  • Професор Џон Хати (John Hattie) представиће своје револуционарно истраживање о утицају учења на ученике и открити 10 најмоћнијих стратегија учења за 2022. годину.
  • Професор Дилан Вилијам (Dylan Wiliam) један је од најцењенијих стручњака и најистакнутијих аутора у сфери образовања, а на самиту ће посебно представити иновативне начине мерења у сврху што квалитетнијих формативних процена.

Академска директорка Института за модерно образовање др Светлана Белић Малинић са поносом ће представити регионална достигнућа на пољу савременог образовања. Њена презентација посвећена је новим начинима учења уз посебан фокус на значај и улогу неуротрансмитера у побољшању мотивације и изградњи свести о академском напретку.

Поред њих, своје идеје и резултате представиће преко 400 угледних имена из целог света.

Наставници из Србије и региона сада имају јединствену прилику да их гледају и слушају „из првог реда”.

Предавања, презентације, радионице, панел-дискусије и још много садржаја

На 10 виртуелних стејџева, који се одржавају паралелно, сваки наставник и едукатор пронаћи ће садржај који ће му помоћи да испуни своје професионалне потенцијале. На бројним предавањима, интерактивним презентацијама, тренинг радионицама и панел-дискусијама наставници ће добити своју дозу знања, мотивације, охрабрења и енергије.

Сазнајте више шта вас очекује на сваком од стејџева.

Посебан стејџ само за наставнике из региона – Балкански самит образовања на нашем језику
По први пут на Светском самиту образовања своје место наћи ће и представници Балкана. Они ће на посебном стејџу имати прилику да светској образовној елити укажу на трансформативни потенцијал Балкана, где иновативни и посвећени наставници постижу велике резултате са ограниченим ресурсима.

Ово је стога јединствена прилика за све наставнике, учитеље, васпитаче, педагоге, психологе, стручне сараднике и директоре школа да обезбеде своје место на овогодишњем самиту и из прве руке сазнају како да иновирају своју наставну праксу, учећи од најутицајнијих колега.

LINKgroup образовна алијанса обезбедила је посебан пакет и за школе: уместо цене од 360 евра, школе могу обезбедити место за своје наставнике за само 34 евра!

Пријавите се ОВДЕ док још има слободних места.

Прилика за наставнике да обогате свој портфолио

Просветни радници из региона који се пријаве за учешће на Светском самиту образовања преко Института за модерно образовање не само да остварују невероватан попуст од чак 90% попуста на карту већ добијају и сјајан пакет који ће значајно обогатити њихов педагошки портфолио, а који садржи:

– комплетан онлајн приступ Светском самиту образовања сва 4 дана,
– комплетан онлајн приступ Балканском самиту образовања сва 4 дана на свим језицима региона,
– чак годину дана приступа свим материјалима,
– бодове за стручно усавршавање,
– сертификате и дигитални беџ
– и још много тога.

LINK edu Alliance – ваша карта за велику позорницу образовања

Институт за модерно образовање, који је члан LINK edu Alliance , водећег образовног система у региону, предано ради на иновирању образовних пракси, едукацији просветних радника и ширењу најсавременијих наставних приступа.

Захваљујући свом међународном угледу и интернационалним партнерствима, у могућности је да просветним радницима из региона обезбеди јединствену прилику да буду део највећег образовног догађаја године – Светског самита образовања.

Искористите ову јединствену прилику и будите део светске образовне елите.