Prvi dan škole uz Tiktokere? U OŠ “Dragojlo Dudić” na Zvezdari đake 1. septembra sačekao “Mojke”

septembar 2, 2023

Prvi dan škole u OŠ “Dragojlo Dudić” u Beogradu obeležio je juče, uz brojne primerene aktivnosti, dolazak tiktokera Aleksandra Mojića poznatijeg kao Mojke.

Nekoliko roditelja obratilo nam se sa ovom informacijom, a osvanule su i fotografije dece koja su se kućama vratila sa autogramima na rukama.

Video iz škole osvanuo je i na profilu ovog influensera.

 

Prikaži ovu objavu u aplikaciji Instagram

 

Objava koju deli Mojic Aleksandar (@mojkeee_)

Na Instagram profilu tiktokera mogu se videti i različiti sadržaji, među kojima je mnogo onih koji nisu prikladni za dečji uzrast (od provokativnog plesa sa oskudno odevenom devojkom, preko nebezbedne vožnje, do promovisanja materijalnih vrednosti).

U videu iz škole koji je objavljen na njegovom profilu, Aleksandar Mojić navodi da je u školu došao kao predstavnik humanitarne organizacije Humanist, a ovo nije prvi put da ova organizacija u dvorište OŠ “Dragojlo Dudić” dovodi tiktokere.

U junu ove godine održan je i humanitarni koncert na kom su, između ostalih, učestvovali i mnogi tiktokeri, od kojih neki sa simpatičnim sadržajima, a drugi, pak, s vrlo diskutabilnim i deci neprimerenim.

Od škole smo zatražili komentar ovih događaja, a odgovor još čekamo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


4 komentara na "Prvi dan škole uz Tiktokere? U OŠ “Dragojlo Dudić” na Zvezdari đake 1. septembra sačekao “Mojke”

 1. Kole kaže:

  SVE TO IMAMO I NA TV, U NOVINAMA, U ŽIVOTU.
  MI SMO DEO CELINE, BAŠ KAO I OVAJ TIKTOKER, I OVA DECA, I PROSVETNI RADNICI, I FUNKCIONERI, PRODAVCI, VOJSKA, POLICIJA, DIREKTORI, NOVINARI,….

 2. TikTak kaže:

  Odmah smeniš direktora škole, podigneš medijsku pompu oko smenjivanja, pa će ostali direktori voditi računa koga puštaju u školski prostor. Počeli su da se ponašaju kao da su škole njihove privatne prćije. Pazi, molim te, doveli tiktokera!??

 3. Ivsn kaže:

  Bolje i nekog tik-tokera koji je bezazlen i nekog koji se bavi humanitarnim radom nego face iz devedesetih..a sva ta deca prate tik tokere na drustvenim mrezama koje ste im sami vi roditelji dozvolili

 4. Sveta kaže:

  Tako to počinje, umesto da ih prvo dočekaju njihovi učitelji, dočeka ih ko zna ko, i onda se čudimo kako detca odrastaju!

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama