Први термин за Едукин вебинар за учитеље попуњен, отворен још један. Пријавите се!

10 марта, 2022

Ове године учитељи бирају уџбенике за четврти разред са којима ће се дружити наредне четири године. Тим поводом имаће прилику да погледају вебинар у организацији домаће издавачке куће Едука и упознају се са квалитетом нових штампаних и дигиталних уџбеника за четврти разред.

Едукини уџбеници већ дуги низ година спадају у најомиљеније међу наставницима и ученицима. Осмишљени су према новом наставном програму те представљају креативног савезника у учионици. Сведоче о посвећеном раду наших уредника и аутора, који су махом ваше колеге из реалне учионице.

Први термин за вебинар је попуњен, отворен је други

Због попуњености термина за четвртак, 10.3.2022. отворен је још један (пријавите се кликом на линк): понедељак, 14.3.2022. у 19.30ч, Нова генерација Едукиних уџбеника за 4. разред основне школе.

На вебинару ће говорити:

  • Моња Јовић, уџбеници за српски језик
  • Наташа Ковжан Кун, уџбеници математике за 4. разред
  • Снежана Лакета, уџбеници за природу и друштво
  • Ивана Милошевић, уџбеници за музичку културу и стручна подршка учитељима
  • Јелена Коштица, уџбеници за ликовну културу
  • Маја Радмановић, додатни електронски материјали
  • Невена Павловић, дигитални уџбеници

Едукини уџбеници за четврти разред писани су јасним и разумљивим језиком и ослањају се на предзнања ученика. Задаци у њима су прилагођени различитим нивоима знања, подржавају различите технике учења и развијају стваралачко и критичко мишљење. У самим уџбеницима обезбеђено је довољно простора за рад ученика.

Ликовно-графичка структура уџбеника је привлачна, а илустрације прате и допуњују садржаје.

Поред тога, уз уџбенике долази богата подршка за наставника, свеобухватан пакет дидактичко-методичких материјала који олакшавају рад и пружају подршку како у учионици, тако и током планирања и припремања наставе.

Сви уџбеници су дигитално подржани, једноставно им се приступа са било ког уређаја. Садржаји су прегледно структурирани и доступни на свим екранима (десктоп и лаптоп рачунари, таблети, телефони). Поседују висок ниво интерактивности (уз налоге и задатке у лекцијама и тестове за проверу), а испуњени су мултимедијалним садржајима: анимацијама, аудио-визуелним садржајима, галеријама слика, филмовима. Погодни су за самостални рад ученика и за рад на часу, а праћени су и подршком за наставника (нпр. интерактивним контролним задацима за проверу знања и др.)

Видимо се на вебинару!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама