Prvi termin za Edukin vebinar za učitelje popunjen, otvoren još jedan. Prijavite se!

mart 10, 2022

Ove godine učitelji biraju udžbenike za četvrti razred sa kojima će se družiti naredne četiri godine. Tim povodom imaće priliku da pogledaju vebinar u organizaciji domaće izdavačke kuće Eduka i upoznaju se sa kvalitetom novih štampanih i digitalnih udžbenika za četvrti razred.

Edukini udžbenici već dugi niz godina spadaju u najomiljenije među nastavnicima i učenicima. Osmišljeni su prema novom nastavnom programu te predstavljaju kreativnog saveznika u učionici. Svedoče o posvećenom radu naših urednika i autora, koji su mahom vaše kolege iz realne učionice.

Prvi termin za vebinar je popunjen, otvoren je drugi

Zbog popunjenosti termina za četvrtak, 10.3.2022. otvoren je još jedan (prijavite se klikom na link): ponedeljak, 14.3.2022. u 19.30č, Nova generacija Edukinih udžbenika za 4. razred osnovne škole.

Na vebinaru će govoriti:

  • Monja Jović, udžbenici za srpski jezik
  • Nataša Kovžan Kun, udžbenici matematike za 4. razred
  • Snežana Laketa, udžbenici za prirodu i društvo
  • Ivana Milošević, udžbenici za muzičku kulturu i stručna podrška učiteljima
  • Jelena Koštica, udžbenici za likovnu kulturu
  • Maja Radmanović, dodatni elektronski materijali
  • Nevena Pavlović, digitalni udžbenici

Edukini udžbenici za četvrti razred pisani su jasnim i razumljivim jezikom i oslanjaju se na predznanja učenika. Zadaci u njima su prilagođeni različitim nivoima znanja, podržavaju različite tehnike učenja i razvijaju stvaralačko i kritičko mišljenje. U samim udžbenicima obezbeđeno je dovoljno prostora za rad učenika.

Likovno-grafička struktura udžbenika je privlačna, a ilustracije prate i dopunjuju sadržaje.

Pored toga, uz udžbenike dolazi bogata podrška za nastavnika, sveobuhvatan paket didaktičko-metodičkih materijala koji olakšavaju rad i pružaju podršku kako u učionici, tako i tokom planiranja i pripremanja nastave.

Svi udžbenici su digitalno podržani, jednostavno im se pristupa sa bilo kog uređaja. Sadržaji su pregledno strukturirani i dostupni na svim ekranima (desktop i laptop računari, tableti, telefoni). Poseduju visok nivo interaktivnosti (uz naloge i zadatke u lekcijama i testove za proveru), a ispunjeni su multimedijalnim sadržajima: animacijama, audio-vizuelnim sadržajima, galerijama slika, filmovima. Pogodni su za samostalni rad učenika i za rad na času, a praćeni su i podrškom za nastavnika (npr. interaktivnim kontrolnim zadacima za proveru znanja i dr.)

Vidimo se na vebinaru!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama