Решење министра о избору саветника – спољних сарадника

20 јануара, 2017
GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


13 коментара на "Решење министра о избору саветника – спољних сарадника

 1. Valentina Maric каже:

  Samo me zanima zasto u Novom Pazaru ni jedan Srbin nije odabran .5 savetnika ,5 Bosnjaka,po kom osnovu su se birali savetnici saradnici? Stručniji sigurno nisu!Prilikom posete ekstrne komisije nasa skola OS,,Bratstvo” dobila je najvecu ocenu 4,ali zamislite iz nase skole nije odabran ni jedan savetnik iako nas pet je konkurisalo! O odabiru niko nas nije obavestio!
  Lično sam konkurisala,ali nesto drugo se ocenjivalo i gledalo.
  Po mom misljenju .sraamota za nasu profesiju!

  1. Milica каже:

   I ja sam to primetila. stvarno “zanimljivo”. mada ne poznajem izabrane . I ja sam konkurisala i na zalost poznajem izabrane.

   1. E каже:

    U izabrane su ”saradnici”,dobitnici nagrada po konkursima MP a u matičnim školama na nastavi se ne pojavljuju jer su uvek negde angažovani.(seminari, promocije, moderatori ……tezge)Poznajem izabrane ”rezervisane ,uvek angažovane”a ostali su srećnici slučajno na spisku-popunili prazna mesta.Nisam učesnik konkursa.

  2. Rastko каже:

   Zaboravili ste i šestu koleginicu za bosanski jezik i razrednu nastavu. Šest asistenata, šest Bošnjaka. Vi koleginice imate sansu u baražu,, za kraljevo, čačak i novi pazar dodatnih 14 mesta, posto nisu direktori i školske uprave prijavili potreban broj kandidata nego manje. Verovatno u Pazaru nema srpske dece i nastavnnog kadra iste nacionalnosti. Sramota.

  3. Profesor каже:

   Ministarstvo je trebalo da po predmetima u saradnji sa fakultetima napravi stručnu komisiju koja bi birala stručnjaka po oblastima i predmetima.

 2. Snežana каже:

  Ja sam srećnica.
  Redovno radim u osnovnoj školi, nisam na seminarima… Inače sam doktor nauka.

  1. Nataša каже:

   I ja sam srećnica. Takođe doktor nauka i 17 objavljenih radova. Radim u srednjoj školi.

  2. "Нека наивна" доктор наука каже:

   Знам једну жену из Врања, која каже да је доктор наука, која није успела да положи држање часа информатике за лиценцу код комисије којом је председавао професор Мицић, PhD информатичке струке који је запослен на Техничком факултету у Чачку.

 3. duda каже:

  Ovo je zaista strasno. Nisam iz te Skolske uprave, u mojoj svi primljeni po nekom cudnom kriterijumu, ovaj je jasan, bar!!!

 4. Maša каже:

  A Niš je izgleda informatički u totalnom mraku jer su izabrani uglavnom tehničari-informatičari, fizičari…

  1. Profesor каже:

   Koliko sam video nisu tehničari izabrani za informatiku, nego elektro inženjeri koji već decenijama rade upis učenika u srednju školu i uzimaju po 1000 eura. Pitam se šta onda radi kako prima platu savetnik za informatičke poslove u školskoj upravi Niš!?

 5. Бранка каже:

  Честитам изабраним колегама.

  1. Д каже:

   Хвала,колегиице.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама