Rešenje ministra o izboru savetnika – spoljnih saradnika

20 januara, 2017
GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


13 komentara na "Rešenje ministra o izboru savetnika – spoljnih saradnika

 1. Valentina Maric kaže:

  Samo me zanima zasto u Novom Pazaru ni jedan Srbin nije odabran .5 savetnika ,5 Bosnjaka,po kom osnovu su se birali savetnici saradnici? Stručniji sigurno nisu!Prilikom posete ekstrne komisije nasa skola OS,,Bratstvo” dobila je najvecu ocenu 4,ali zamislite iz nase skole nije odabran ni jedan savetnik iako nas pet je konkurisalo! O odabiru niko nas nije obavestio!
  Lično sam konkurisala,ali nesto drugo se ocenjivalo i gledalo.
  Po mom misljenju .sraamota za nasu profesiju!

  1. Milica kaže:

   I ja sam to primetila. stvarno “zanimljivo”. mada ne poznajem izabrane . I ja sam konkurisala i na zalost poznajem izabrane.

   1. E kaže:

    U izabrane su ”saradnici”,dobitnici nagrada po konkursima MP a u matičnim školama na nastavi se ne pojavljuju jer su uvek negde angažovani.(seminari, promocije, moderatori ……tezge)Poznajem izabrane ”rezervisane ,uvek angažovane”a ostali su srećnici slučajno na spisku-popunili prazna mesta.Nisam učesnik konkursa.

  2. Rastko kaže:

   Zaboravili ste i šestu koleginicu za bosanski jezik i razrednu nastavu. Šest asistenata, šest Bošnjaka. Vi koleginice imate sansu u baražu,, za kraljevo, čačak i novi pazar dodatnih 14 mesta, posto nisu direktori i školske uprave prijavili potreban broj kandidata nego manje. Verovatno u Pazaru nema srpske dece i nastavnnog kadra iste nacionalnosti. Sramota.

  3. Profesor kaže:

   Ministarstvo je trebalo da po predmetima u saradnji sa fakultetima napravi stručnu komisiju koja bi birala stručnjaka po oblastima i predmetima.

 2. Snežana kaže:

  Ja sam srećnica.
  Redovno radim u osnovnoj školi, nisam na seminarima… Inače sam doktor nauka.

  1. Nataša kaže:

   I ja sam srećnica. Takođe doktor nauka i 17 objavljenih radova. Radim u srednjoj školi.

  2. "Neka naivna" doktor nauka kaže:

   Znam jednu ženu iz Vranja, koja kaže da je doktor nauka, koja nije uspela da položi držanje časa informatike za licencu kod komisije kojom je predsedavao profesor Micić, PhD informatičke struke koji je zaposlen na Tehničkom fakultetu u Čačku.

 3. duda kaže:

  Ovo je zaista strasno. Nisam iz te Skolske uprave, u mojoj svi primljeni po nekom cudnom kriterijumu, ovaj je jasan, bar!!!

 4. Maša kaže:

  A Niš je izgleda informatički u totalnom mraku jer su izabrani uglavnom tehničari-informatičari, fizičari…

  1. Profesor kaže:

   Koliko sam video nisu tehničari izabrani za informatiku, nego elektro inženjeri koji već decenijama rade upis učenika u srednju školu i uzimaju po 1000 eura. Pitam se šta onda radi kako prima platu savetnik za informatičke poslove u školskoj upravi Niš!?

 5. Branka kaže:

  Čestitam izabranim kolegama.

  1. D kaže:

   Hvala,kolegiice.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama