Roditelji, kakav je VAŠ utisak o nastavi na daljinu? (ANKETA)

4 juna, 2020

Poslednjih dana sumiraju se utisci nastave na daljinu, a iz našeg ugla, deluje da su oni vrlo raznoliki. Ministar prosvete izjavio je da je vrlo zadovoljan, nastavnici, čini se, baš i nisu toliko, a nas pre svega zanima šta o svemu tome mislite vi, roditelji. Pre svega zato što ste bili uključeni mnogo više nego ranije u školske obaveze svog deteta, pa ste sasvim sigurno imali bolji uvid u to kako se nastava na daljinu “pokazala”.

Mi vas molimo da popunite ovu, veoma kratku anketu, kako biste nam pomogli da saznamo šta je u onlajn nastavi bilo zaista dobro, a gde ima mesta za poboljšanja.

Anketu potražite OVDE.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Roditelji, kakav je VAŠ utisak o nastavi na daljinu? (ANKETA)"

  1. Lidija kaže:

    Školski program koji je emitovan preko tv-kanala bio je odličan. Trebalo bi nasnimati sve lekcije i postaviti na nekom sajtu kako bi deca mogla odgledati lekciju koja im je potrebna u datom momentu.A mogli bi sve to prikazivati i na nekom tv-kanalu. Ako mogu da se otvore specijalni tv-kanalu za razne filmske žanrove, zašto ne bi mogao jedan obrazovni kanal, pa ko hoće moći će da pogleda.Mislim da bi to deci moglo da pomogne ako su iz nekog razloga izostala sa nastave ili nisu najbolje razumela lekciju.Nastavnici i učitelji su bili odlični i mojoj deci su dosta pomogla njihova predavanja.Sve pohvale za trud koji su svi skupa uložili u ovaj projekat. Hvala vam.

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama