Ružić o prelasku na onlajn: Slušaćemo struku, danas odluka, predškolci i mlađi osnovci neće prelaziti na onlajn

21 oktobra, 2021

Tim za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola danas će doneti odluku da li će škole od ponedeljka kompletno preći na onlajn nastavu, izjavio je danas u Smederevskoj Palanci resorni ministar Branko Ružić.

Foto: Instagram

Ružić je istakao da situacija u školama nije alarmantna, ali da je primetan porast broja zaražene dece, posebno u urbanim sredinama.

Ministar je rekao da će se konačna odluka o prelasku škola na onlajn nastavu doneti na nekoj od sledećih sednica Kriznog štaba.

Podvukao je da se sluša struka i dodao da predškolci i osnovci od 1. do 4. razreda neće prelaziti na onlajn model nastave.

“To nismo uvodili ni kada nije bilo vakcina”, rekao je Ružić.

Epidemiolog i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izrazio je nadu da će škole kompletno preći na onlajn nastavu već od ponedeljka, 25. oktobra.

Izvor: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


2 komentara na "Ružić o prelasku na onlajn: Slušaćemo struku, danas odluka, predškolci i mlađi osnovci neće prelaziti na onlajn

  1. vojin kaže:

    bolje da se deci uvedu u škole ruski prečišćivači vazduha koji uništavaju virus i da se na taj način obezbedi bezbedna radna atmosfera. ovo preko televizora školovanje nije isto i siguran sam da se đaci raduju povratku drugarima i đačkoj klupi

  2. Jul kaže:

    Ministar ? Gde taj čovek zivi? Cccc

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama