Sajt Zelena učionica najbolji u kategoriji Dom i Zabava po izboru časopisa PC Press

3 februara, 2020

Portal Zelena učionica našao se treći put među 50 najboljih sajtova u Srbiji, po izboru poznatog časopisa PC Press. Ove godine naš sajt poneo je titulu najboljeg sajta u kategoriji Dom i zabava, dok smo prethodnih godina bili svrstavani među najbolje obrazovne sajtove.

Stručni žiri koji je birao najbolje činili su: Mićko Ljubičić generalni direktor “Tima talenata” i Bora Miljanović generalni direktor kompanije “Represent Communications”, Uroš Bogdanović direktor “KrAn studija”, Anđelka Ducić direktorka kompanije “Symbiotica”.

Zašto Zelena učionica? Za naš sajt časopis PC Press kaže:

“Lepo je videti da neko ulaže toliko truda da roditeljima, vaspitačima, nastavnicima pomogne da razumeju i bolje, lepše i lakše usmere decu. To je verovatno najveći izazov i najvažniji zadatak roditelja i učitelja, ali i čitave zajednice.

Zelena učionica nudi obilje materijala koji su deo pripreme formalnog obrazovanja i provere znanja, ali i niz priloga koji s različitih strana tretiraju probleme koji decu (i nas) mogu da snađu u procesu odrastanja i formiranja. Sajt je okupio mlade vaspitače, učitelje i roditelje, vođene velikim entuzijazmom i željom da na jednom mestu pomognu deci, roditeljima, učiteljima i svima ostalima koji su uključeni u proces vaspitanja i obrazovanja najmlađih.”

U kategoriji Dom i zabava su se među najboljima našli i sajt njuz.net, crnaovca.rs, lstore.rs i zlatiborac.rs.

Pobednik u kategoriji Sport i (avan)turizam je sajt nptara.rs, a u kategoriji Obrazovanje i kultura najbolji je istorijskizabavnik.rs.

Titulu najboljeg među poslovnim i društvenim servisima poneo je sajt polovniautomobili.com, a u kategoriji informativnih sajtova pobedu je odneo portal RTS-a.

Sport i avanturizam takođe je jedna od kategorija u kojoj su birani najbolji, a pobednički sajt je nptara.rs, dok je planetasport.rs proglašen najboljim u kategoriji eMarket.

Izbor se odnosio na 2019. godinu, a kompletan spisak 50 najboljih možete pogledati na sajtu PC Press-a.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama