Сајт Зелена учионица најбољи у категорији Дом и Забава по избору часописа PC Press

3 фебруара, 2020

Портал Зелена учионица нашао се трећи пут међу 50 најбољих сајтова у Србији, по избору познатог часописа PC Press. Ове године наш сајт понео је титулу најбољег сајта у категорији Дом и забава, док смо претходних година били сврставани међу најбоље образовне сајтове.

Стручни жири који је бирао најбоље чинили су: Мићко Љубичић генерални директор “Тима талената” и Бора Миљановић генерални директор компаније “Represent Communications”, Урош Богдановић директор “KrAn studiја”, Анђелка Дуцић директорка компаније “Symbioticа”.

Зашто Зелена учионица? За наш сајт часопис PC Press каже:

“Лепо је видети да неко улаже толико труда да родитељима, васпитачима, наставницима помогне да разумеју и боље, лепше и лакше усмере децу. То је вероватно највећи изазов и најважнији задатак родитеља и учитеља, али и читаве заједнице.

Зелена учионица нуди обиље материјала који су део припреме формалног образовања и провере знања, али и низ прилога који с различитих страна третирају проблеме који децу (и нас) могу да снађу у процесу одрастања и формирања. Сајт је окупио младе васпитаче, учитеље и родитеље, вођене великим ентузијазмом и жељом да на једном месту помогну деци, родитељима, учитељима и свима осталима који су укључени у процес васпитања и образовања најмлађих.”

У категорији Дом и забава су се међу најбољима нашли и сајт njuz.net, crnaovca.rs, lstore.rs i zlatiborac.rs.

Победник у категорији Спорт и (аван)туризам је сајт nptara.rs, а у категорији Образовање и култура најбољи је istorijskizabavnik.rs.

Титулу најбољег међу пословним и друштвеним сервисима понео је сајт polovniautomobili.com, а у категорији информативних сајтова победу је однео портал РТС-а.

Спорт и авантуризам такође је једна од категорија у којој су бирани најбољи, а победнички сајт је nptara.rs, док је planetasport.rs проглашен најбољим у категорији еМаркет.

Избор се односио на 2019. годину, а комплетан списак 50 најбољих можете погледати на сајту PC Press-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама