Šapić: Od ponedeljka počinje podela vaučera deci i zaposlenima u beogradskim školama i vrtićima

16 decembra, 2022

Gradonačelnik Aleksandar Šapić najavio je da od ponedeljka, 19. decembra, počinje podela vaučera u vrednosti od šest hiljada dinara za svu decu Beograda, zaključno sa učenicima završnih razreda srednjih škola. Poklon-vaučere će dobiti i svi zaposleni koji rade s decom u vrtićima i školama.

– Konačno je završen proces nabavke vaučera i bez obzira na želju nekih da Beograđani ostanu bez vrednog poklona koji im je njihov grad obezbedio, kao što sam i obećao, vaučeri će stići do svih onih kojima su namenjeni. Ovo će biti poseban novogodišnji poklon od Grada Beograda za svu beogradsku decu i sve zaposlene u predškolskom i obrazovnom sektoru koji svakodnevno brinu i vode računa o njima. Vaučeri će u toku sledeće nedelje biti dostavljeni svim državnim i privatnim predškolskim i školskim ustanovama, tako da očekujemo da će ih svi imati do 26. decembra, nakon čega će u okviru tih ustanova krenuti podela našim građanima. Za onu decu koja ne idu u vrtiće, roditelji će od 26. decembra moći da se jave u svoju opštinu, te će na posebnom šalteru s ličnom kartom i zdravstvenom knjižicom deteta moći da podignu vaučer. Šalter će biti dostupan i za sve reklamacije ukoliko bude eventualnih problema – istakao je Šapić za Beoinfo.

Vaučeri će moći da se iskoriste u roku od dva meseca od momenta preuzimanja, tačnije do 1. marta, precizirao je gradonačelnik.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


3 komentara na "Šapić: Od ponedeljka počinje podela vaučera deci i zaposlenima u beogradskim školama i vrtićima

 1. Marko kaže:

  Biće tačno odredjene burazerske firme, kao i prošle godine, kada je nbgd, nudio za kupovinu sportske garderobe.S druge strane nije njima obezbedio beograd i gradski rukovodioci, nego gradjani Srbije.Jer grad Beograd kao glavni grad, pored novaca od poreza beogradjana, dobija novce i iz budzeta drzave Srbije.

  1. Djidji kaže:

   Upravo tako,građani Srbije su platili vaučere za beogradsku decu,zato su naša uskraćena za iste.Ali nema veze,nek samo oni budu srećni,mi ćemo da se snađemo, po običaju

 2. Maja kaže:

  A koliko ce to da kosta nas koji nismo u Bg-u?

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama