Шарчевић одлази?

29 јула, 2020

Оно што већ дуго није тајна јесте да ће већина министара бити замењена.

– Неки не заслужују да буду више у Влади јер су радили незаконито, неки други зато што су се уморили, што је потпуно нормално – каже извор “Блица” из врха власти.


Наш саговорник открива да Вучић пажљиво ради на избору будућих министара, да је за сваки од ресора имао више предлога и да списак полако скраћује.

– Има још времена и још неколико позиција да затвори. У другој половини августа све ће се знати – каже наш саговорник.

Како сада ствари стоје, из Немањине 11 се исељавају досадшњи министар спорта Вања Удовичић, министар полиције Небојша Стефановић, министар привреде Горан Кнежевић, министар културе Владан Вукосављевић, министар животне средине Горан Триван, министрка правде Нела Кубуровић, министар просвете Младен Шарчевић, министрка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић, министарка без портфеља Славица Ђукић Дејановић. Министар трговине и туризма Расим Љајић раније је рекао да неће више водити ниједан ресор, док се за министра енергетике и државе управе Александра Антића и Бранка Ружића спекулише да би могли да преузму неке друге ресоре.

– Велике су шансе и да Ана Брнабић остане на челу владе још један мандат, јер је по оценама Вучића тај посао добро радила. По његовом мишљењу, она се посебно истакла током кризе која је наступила са епидемијом короне.

Извор: Блиц

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама