Škola kojoj se deca raduju – ona u kojoj se uči kroz igru, kreativne i zabavne aktivnosti

27 avgusta, 2022

Stigao je period kada se škola pominje svakog dana. Ima đaka koji joj se raduju, ali je ipak mnogo više onih koji bi, da mogu, raspust malo produžili.

A zamislite školu u koju deca idu sa zadovoljstvom i bez žalbi! Školu u kojoj se strani jezik uči kroz druženje, zabavne i kreativne aktivnosti organizovane isključivo kroz aktivan govor na engleskom ili nemačkom jeziku.

Zamislite školu u kojoj deca uče engleski ili nemački na isti način kao što uče maternji jezik – kroz igru, spontano i prirodno, bez stresa i osećaja obaveze.

Ovih nekoliko rečenica, sasvim ukratko, opisuju Berlitz kurseve engleskog i nemačkog jezika za decu i tinejdžere. Zato što su kursevi koncipirani tako da deca uče strani jezik kroz igru, druženje, asocijacije i zabavne aktivnosti.

Učenje kroz mnogo zabave jeste bitno jer tako deca ne osećaju pritisak niti otpor prema radu. A najbitnije je da će Vaše dete od prvog dana progovoriti na izabranom jeziku i steći znanje koje će zaista koristiti u životu.

Zaposleni u Berlitz-u vole da kažu kako deca boravak u ovoj školi doživljavaju kao odlazak u igraonicu ili provođenje vremena sa društvom ispred zgrade, s tim što ovo druženje ima edukativni karakter.

Ovakav koncept učenja jezika je uspešan jer dokle god se igraju, deca su zadovoljna i dovoljno motivisana da koriste strani jezik, pa ovu aktivnost ne rezonuju kao obavezu koju imaju u standardnoj školi i ne stvaraju negativna osećanja. Dešava se da igre u kojima učestvuju na časovima prenose i u kućni ambijent igrajući se bratom, sestrom ili drugarom na isti način kao što su se igrali na času.

U Berlitz-u uče decu da, pre svega, razgovaraju s prijateljima na stranom jeziku, i zato paze da naučeno deca mogu koristiti u realnom životu. Posebno obučeni predavači uvode novi jezik u život kroz druženje u učionici, igranje uloga i druge aktivnosti koje odgovaraju uzrastu dece a koje omogućavaju i maloj deci da koriste različite reči i rečenice.

Glavni cilj Berlitz centra za strane jezike je da decu nauči aktivnom govoru na engleskom ili nemačkom i pruži im znanje koje će trajati ceo život. Gde god da vaše dete sutra krene u svet, znanje koje će steći u Berlitz-u će sigurno pomoći da bezbedno stigne na planiranu destinaciju.

Šta će vaše dete dobiti pohađanjem kursa u Berlitz-u?

  • Od prvog časa će progovoriti na engleskom ili nemačkom jeziku.
  • Odmah upotrebljivo aktivno znanje jezika.
  • Kvalifikovane predavače koji prenose znanje deci na njima svojstven način razmišljanja radi brzog i lakog učenja.
  • Istraživanje engleskog i nemačkog kroz zabavne i kreativne aktivnosti.
  • Super druženje i diplomu.

Kurs je namenjen deci i tinejdžerima. Prilagođen je uzrastu, znanju i potrebama Vašeg deteta, tako da ga mogu pohađati deca uzrasta od 4 do 18 godina. Obuhvata fond od 60 časova (30 viđenja) – jednom nedeljno 2 časa od po 40 minuta i dve pauze od po 5 min.

Kurs počinje krajem septembra 2022. i traje do juna 2023. godine.

Održava se u skladu sa školskim kalendarom, odnosno kada su raspusti i neradni dani u školama, ni u Berlitz centru se ne održavaju časovi jer deca treba da se odmore kada za to imaju priliku.

Upis na dečije kurseve počinje od septembra i moguć je do kraja meseca!

Ukoliko želite da se uverite da je Berlitz pravi izbor za Vaše dete, prijavite se za BESPLATAN ČAS 10. septembra od 11 časova u centru koji Vam odgovara (Vračar, Dedinje, Banovo brdo, Novi Beograd). Isprobajte besplatan čas bez obaveza.

Za prijavu pozovite neki od brojeva telefona koje možete videti OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama