Школама стигао допис: Од 19. априла настава у клупама, министар сугерисао на шта да наставници обрате пажњу при оцењивању

14 априла, 2021

Повратак старијих основаца и средњошколаца у клупе, бар делимично, сада је и сасвим известан. Школама је јуче стигао допис да ће се ђаци од понедељка 19. априла вратити моделу наставе који је важио и 1. септембра.

Министар је у допису поручио да је важно да се “континуирано прате и оцењују ученичка постигнућа на начин који неће додатно оптеретити ни наставнике ни ученике”.

Такође, у допису је ближе објашњено на шта наставници треба да обрате пажњу приликом оцењивања ученика.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Један коментар на "Школама стигао допис: Од 19. априла настава у клупама, министар сугерисао на шта да наставници обрате пажњу при оцењивању"

  1. Mama каже:

    Gradivo se preleće, stanje u školstvu vanredno, vreme provedeno u školi smešno, ali svi mašu raznim pravilnicima i procedurama.Na kraju krajeva, ocena je ipak najbitniji i jedini pokazatelj svega😡Za godinu dana niko se nije setio da tu decu i roditelje pita kako žive. Pritisak je i gori i duži nego u vreme bombardovanja. Kada se sve ovo završi, neko ce morati da stane ispred ovih generacija i da ih pogleda u oci! I šta onda?
    Koju smo ocenu mi dobili u ocima dece?
    Ostanite zdravo svi i grlite svoju decu, jer je to ono sto će pamtiti ❤️

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама