Školama stigao dopis: Od 19. aprila nastava u klupama, ministar sugerisao na šta da nastavnici obrate pažnju pri ocenjivanju

14 aprila, 2021

Povratak starijih osnovaca i srednjoškolaca u klupe, bar delimično, sada je i sasvim izvestan. Školama je juče stigao dopis da će se đaci od ponedeljka 19. aprila vratiti modelu nastave koji je važio i 1. septembra.

Ministar je u dopisu poručio da je važno da se “kontinuirano prate i ocenjuju učenička postignuća na način koji neće dodatno opteretiti ni nastavnike ni učenike”.

Takođe, u dopisu je bliže objašnjeno na šta nastavnici treba da obrate pažnju prilikom ocenjivanja učenika.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Jedan komentar na "Školama stigao dopis: Od 19. aprila nastava u klupama, ministar sugerisao na šta da nastavnici obrate pažnju pri ocenjivanju"

  1. Mama kaže:

    Gradivo se preleće, stanje u školstvu vanredno, vreme provedeno u školi smešno, ali svi mašu raznim pravilnicima i procedurama.Na kraju krajeva, ocena je ipak najbitniji i jedini pokazatelj svega😡Za godinu dana niko se nije setio da tu decu i roditelje pita kako žive. Pritisak je i gori i duži nego u vreme bombardovanja. Kada se sve ovo završi, neko ce morati da stane ispred ovih generacija i da ih pogleda u oci! I šta onda?
    Koju smo ocenu mi dobili u ocima dece?
    Ostanite zdravo svi i grlite svoju decu, jer je to ono sto će pamtiti ❤️

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama