Соба за дојење, Зелени кутак, центар за родитељство – ево како ће изгледати Акса продавнице од сад

12 новембра, 2020

Како би родитељима пружили незаборавно искуство и потпуно нов и персонализован доживљај куповине, један од водећих малопродајних ланаца у области производа за бебе и децу отвориће врата новог концепта Акса продавнице у улици Јурија Гагарина 26 у Београду.

Нови продајни концепт одише модерним дизајном и навигацијом робе по категоријама, што ће мамама и татама олакшати куповину штедећи њихово време. Широк асортиман у новом концепту Акса продавнице ће и даље чинити опрема за бебе, колица, ауто-седишта, намештај, храна, козметика, играчке, одећа и обућа за децу од рођења па до првих школских дана, а едуковано и стручно продајно особље ће у сваком тренутку пружати савете купцима како би куповина била што једноставнија.

Јединствени доживљај куповине пружиће и нови сегменти продавнице – Зелени Кутак, одељак „Сезона“, соба за дојење и кутак за бебину прву собицу осмишљени тако да задовоље све потребе својих купаца. Зелени Кутак нуди родитељима широку палету органских производа, као и храну без глутена, што чини овај део продавнице посебно препознатљивим. У делу „Сезона“ сви купци ће моћи да пронађу најатрактивније производе који су најактуелнији у моменту текуће сезоне. Маме које обављају куповину са бебом ће имати прилику да у соби за дојење нахране или пресвуку своју бебу без потребе за прекидом куповине. Кутак за бебину прву собицу показује шта је све мамама и татама потребно за бебине прве дане и списак потребних ствари за породилиште и бебин долазак кући.

Родитељи и будући родитељи ће у новом концепту Акса продавнице моћи у широком асортиману производа да пронађу инспирацију како да уреде или оплемене дечју собу или купе идеалан поклон за своје најдраже. Реновирана Акса продавница је обезбедила и делове за малишане који ће моћи да уживају у игри, смеху и забави, док њихови родитељи обављају куповину. Још једна новина у новом концепту Акса продавнице јесте и центар за родитељство који ће пружати додатне садржаје за родитеље попут едукација на тему исхране, вежбања и школе за труднице.

Традицијом дугом 26 година и поверењем које траје, Акса гради заједницу са својим потрошачима, а родитељима пружа подршку од првог дана – од доласка бебе на свет и током одрастања. Континуираним иновацијама и праћењем потреба својих купаца Акса представља место које је и више од радње. Због тога је Акса неко коме родитељи верују и на кога могу увек да се ослоне.

Поводом увођења новог концепта у улици Јурија Гагарина 26, током викенда 14. и 15. новембра, Акса је спремила сјајну акцију – 25% попуста на издвојене категорије производа у свим београдским радњама.

Са циљем да свим својим купцима пружи потпуно нови доживљај куповине, у будућности је планирано увођење новог концепта продавнице у свим Акса објектима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама