Сваког дана нова одељења прелазе на онлајн наставу; вртићке групе изолују се због једног случаја заразе

6 септембра, 2021

Ђаци четири одељења из четири школе на подручју Расинског округа данас су прешли на онлајн наставу, а на такав режим учења прешао је и део ђака из још три одељења у том Округу.

Начелник Школске управе Крушевац Зоран Асковић рекао је агенцији Бета да су на онлајн наставу прешли ђаци једног одељења четврте године крушевачке гимназије, једног одељења друге године у трстеничкој гимназији и по једног одељења у ОШ „Свети Савац“ и ОШ „Миодраг Чајетинац Чајка“, такође у Трстенику.

„У тим одељењима је било је по двоје ученика са потврђеним коронавирусом, што значи да су цела одељења прешла на онлајн наставу“, казао је Асковић.

Осим тога, на онлајн наставу прелази и једно одељење Шесте београдске гимназије, као и Техничке школе у Власотинцу.

Што се тиче вртића, досадашње искуство наших читалаца показало је да је, за одлазак целе групе у изолацију, довољно да се разболи једно дете. Тако је у вождовачком вртићу “Чика Јова Змај” цела старија вртићка група деце у изолацији због једног потврђеног случаја вируса. Васпитачице које воде групу настављају да долазе на посао.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


2 коментара на "Сваког дана нова одељења прелазе на онлајн наставу; вртићке групе изолују се због једног случаја заразе

  1. Nikola каже:

    Krizni štab je morao da ima uvid u broj obolelih među skolskom decom ali nisu smeli zbog revolta roditelja da nas odmah uvedu u online nastavu nego ovako malo po malo , neprimetno, dok ne prevedu većinu ili sve škole. Bas su providni.

  2. Anica каже:

    ,,Ajmo sve ovce na pašu pa,ako nagrnu vukovi bežaće se nekuda”

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама