Svi udžbenici Vulkan znanja na jednom mestu uz mnogo video-materijala i virtuelnog vodiča!

3 marta, 2021

Da li ste već zavirili u Virtuelnu školu Vulkan znanja?

Ako niste, predstavljamo vam jedinstveni virtuelni prostor u kojem ćete uvek moći da saznate sve aktuelnosti u vezi s izdavačkom kućom Vulkan znanje. Na jednom mestu, imate mogućnost da prelistate udžbenike, pogledate prezentacije udžbenika ili saznate pojedinosti u vezi s prodajom. Autori udžbenika predstaviće vam koncept svojih udžbenika i ukazati na njihove prednosti prilikom upotrebe u nastavi.

Platformi je moguće pristupiti sa svih tipova računara ili mobilnih uređaja sa internet konekcijom. Virtuelni prostor Vulkan znanja podeljen je u deset učionica kojima se pristupa klikom na ekrane, na kojima su postavljene video-prezentacije autora i do sada održani vebinari. Dodatni materijali i katalozi udžbenika nalaze se u PDF formatima, spremni za pregled i preuzimanje. U svakoj sobi virtuelni vodič vas upućuje i detaljnije objašnjava sadržaje koji se nalaze u svakoj učionici.

Nadamo se da ćete uživati u virtuelnoj šetnji kroz Vulkan znanje. Verujemo da će Vulkan znanje nastaviti da bude vaš pouzdan partner u ostvarivanju obrazovnih i vaspitnih ciljeva nastave i učenja i da ćemo vam, uz savremene štampane i digitalne udžbenike, omogućiti lakše i podsticajnije izvođenje nastave, a učenicima zabavnije i kvalitetnije usvajanje gradiva.

3d.vulkanznanje.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama