Сви уџбеници Вулкан знања на једном месту уз много видео-материјала и виртуелног водича!

3 марта, 2021

Да ли сте већ завирили у Виртуелну школу Вулкан знања?

Ако нисте, представљамо вам јединствени виртуелни простор у којем ћете увек моћи да сазнате све актуелности у вези с издавачком кућом Вулкан знање. На једном месту, имате могућност да прелистате уџбенике, погледате презентације уџбеника или сазнате појединости у вези с продајом. Аутори уџбеника представиће вам концепт својих уџбеника и указати на њихове предности приликом употребе у настави.

Платформи је могуће приступити са свих типова рачунара или мобилних уређаја са интернет конекцијом. Виртуелни простор Вулкан знања подељен је у десет учионица којима се приступа кликом на екране, на којима су постављене видео-презентације аутора и до сада одржани вебинари. Додатни материјали и каталози уџбеника налазе се у ПДФ форматима, спремни за преглед и преузимање. У свакој соби виртуелни водич вас упућује и детаљније објашњава садржаје који се налазе у свакој учионици.

Надамо се да ћете уживати у виртуелној шетњи кроз Вулкан знање. Верујемо да ће Вулкан знање наставити да буде ваш поуздан партнер у остваривању образовних и васпитних циљева наставе и учења и да ћемо вам, уз савремене штампане и дигиталне уџбенике, омогућити лакше и подстицајније извођење наставе, а ученицима забавније и квалитетније усвајање градива.

3d.vulkanznanje.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама