Тестови за припрему завршног испита на попусту од 20%

29 јануара, 2021

Мала матура се ближи, а ђаци, наставници и родитељи још увек нису сигурни како ће она, у околностима изазваним пандемијом вируса ковид19, у ствари, изгледати. То свима ствара додатну трему, а неизвесност утиче и на то да се почетак припреме одлаже. И управо то НИКАКО не треба радити. 

Једини начин да се ни у чему не погреши јесте управо правовремени почетак!

Један од “алата” који ученицима осмог разреда свакако може помоћи јесу “Старт” комплети тестова за припрему завршних испита. Осмишљени су тако да ђаци истовремено вежбају, обнављају градиво и утврђују знање. Комплет се састоји од три збирке и чине га тестови за српски језик и математику  и комбиновани тест. Свака збирка има двадесет засебних тестова са двадесет различитих комбинација задатака.

Према сложености захтева, сви задаци у “Старт” комплету подељени су на основни, средњи и напредни ниво. 

У оквиру сваког нивоа задаци су груписани по областима.

Српски језик: вештина читања и разумевање прочитаног, писано изражавање, граматика, лексика, народни и књижевни језик и књижевност.

Математика: бројеви и операције са њима, алгебра и функције, геометрија, мерење и обрада података.

Комбиновани тест: скуп природних и друштвених наука које се изучавају у основној школи – биологија, географија, историја, физика и хемија. 

“Старт” тестове креирао је тим изузетних стручњака у свакој од ових области, и формално и суштински, не разликују се од тестова који су претходних година коришћени на завршном испиту. Управо то увелико олакшава рад и даје могућност за темељну и успешну припрему.

Такође, сви “Старт” тестови садрже и решење задатака, како би ђаци проверили степен савладаности градива и изашли на завршни испит потпуно спремни.

У жељи да и ђацима и родитељима помогне, “Школа плус” је сваком купцу комплета “Старт” приручника за припрему омогућила попуст од 20% који се може остварити “онлајн” куповином на сајту www.skolaplus.rs

Желимо вам срећан и успешан рад!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама