У Дечјој недељи – поклони и додатни попусти на Лагунина дечја и тинејџ издања

2 октобра, 2018

Велики део читалаца Лагуниних издања чине млади – од оних који тек почињу да разазнају ликове, боје и животиње, преко оних који се упознају са словима и уче о свету око нас, до тинејџера који обожавају узбудљиве наслове и серијале намењене њиховом узрасту.

Поводом манифестације Дечја недеља, која се традиционално одржава широм Србије током прве недеље октобра, одлучили смо да у ових седам дана одржимо Дечју недељу и на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs! За све дечје и тинејџ наслове омогућили смо додатни попуст од 10%, који се може комбиновати са свим осталим попустима – количинским на сајту Делфи књижара и чланским и количинским на сајту Лагуне.
За све поруџбине направљене између 1. и 7. октобра које буду имале барем један наслов из ових категорија припремили смо и поклоне изненађења.
За све поруџбине у вредности изнад 2.000 динара динара поштарина је бесплатна, а у току је акција са компанијом Mastercard, током које сви који онлајн плате картицама Mastercard или Маестро добијају бесплатну поштарину, без обзира на вредност поруџбине.
Манифестација Дечја недеља се одржава сваке године у месецу октобру, са циљем скретања пажње јавности на децу и младе, на дете као носиоца права, на потребе деце у породици, друштву и локалној заједници, на њихово право да одрастају у што бољим условима, на једнаке шансе за развој и остварење потенцијала.
Читајте сјајна дечја и тинејџ издања Лагуне и остварите додатни попуст од 10% за онлајн куповине током Дечје недеље, која се одржава од 1. до 7. октобра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама