Osvoji pod za svoju učionicu, učestvuj u nagradnom konkursu „Učionica iz snova“

30 maja, 2019
Hajde da „Činimo dobro. Zajedno“

Da li želite lepšu učionicu u svojoj školi ili vrtiću? Budite kreativni i možda baš vaša učionica ove godine postane lepša, udobnija i kao iz snova.

Kompanija „Tarkett“ treći put organizuje foto-konkurs „Učionica iz snova“ i nagrađuje najkreativnije škole i vrtiće vrednim nagradama – podom za učionice. Nagradni konkurs ove godine nosi slogan „Činimo dobro. Zajedno“ i sve đake i njihove učitelje, nastavnike, vaspitače, direktore škola, poziva da osmisle svoju ekološku poruku.

Ekološku poruku je potrebno da na kreativan način prikažete i fotografišete (napravite crtež, mozaik od plastičnih čepova, prenesite svoju poruku napravljenu od starog papira, kesa, plastike, reciklirajte ili osmislite nešto drugo). Zamolite nekog odraslog da fotografiju postavi na sajt www.ucionicaizsnova.rs do 14. juna, jer vas i ove godine očekuju vredne nagrade – tri škole dobijaju novi pod za po jednu učionicu!

Video: Škola “Triva Vitasović Lebarnik” iz Laćarka, jedan od pobednika na konkursu “Učionica iz snova” 2017-e godine.

Ovaj konkurs nam je prethodnih godina pokazao koliko su naša deca kreativna. Zato ove godine želimo da motivišemo mališane i njihove učitelje i nastavnike da razmišljaju o ekologiji, reciklaži, obnovljivim energijama, zaštiti životne sredine i kreirajući svoju ekološku poruku budu svesniji na koji način utiču na okruženje.

Svesni smo da su škola i vrtić druga kuća za našu decu, jer deca najviše vremena tokom dana provode u učionicama. S druge strane, podovi u učionicama moraju da budu izdržljivi, otporni na habanje, imaju akustična svojstva, doprinose kvalitetu vazduha u učionicama i lako se održavaju. Zbog toga želimo da obradujemo tri škole i stvorimo kvalitetniji ambijent u kojem naša deca provode vreme.

Prethodnih godina, veliki broj fotografija učestvovao je u nagradnom konkursu, što je razlog više da s nestrpljenjem očekujemo vaše kreativne ekološke poruke. Motivišite i druge da – Činimo dobro. Zajedno!

Više detalja o nagradnom konkursu i pravilima saznajte na www.ucionicaizsnova.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama