Освоји под за своју учионицу, учествуј у наградном конкурсу „Учионица из снова“

Хајде да „Чинимо добро. Заједно“

Да ли желите лепшу учионицу у својој школи или вртићу? Будите креативни и можда баш ваша учионица ове године постане лепша, удобнија и као из снова.

Компанија „Tarkett“ трећи пут организује фото-конкурс „Учионица из снова“ и награђује најкреативније школе и вртиће вредним наградама – подом за учионице. Наградни конкурс ове године носи слоган „Чинимо добро. Заједно“ и све ђаке и њихове учитеље, наставнике, васпитаче, директоре школа, позива да осмисле своју еколошку поруку.

Еколошку поруку је потребно да на креативан начин прикажете и фотографишете (направите цртеж, мозаик од пластичних чепова, пренесите своју поруку направљену од старог папира, кеса, пластике, рециклирајте или осмислите нешто друго). Замолите неког одраслог да фотографију постави на сајт www.ucionicaizsnova.rs до 14. јуна, јер вас и ове године очекују вредне награде – три школе добијају нови под за по једну учионицу!

Видео: Школа “Трива Витасовић Лебарник” из Лаћарка, један од победника на конкурсу “Учионица из снова” 2017-е године.

Овај конкурс нам је претходних година показао колико су наша деца креативна. Зато ове године желимо да мотивишемо малишане и њихове учитеље и наставнике да размишљају о екологији, рециклажи, обновљивим енергијама, заштити животне средине и креирајући своју еколошку поруку буду свеснији на који начин утичу на окружење.

Свесни смо да су школа и вртић друга кућа за нашу децу, јер деца највише времена током дана проводе у учионицама. С друге стране, подови у учионицама морају да буду издржљиви, отпорни на хабање, имају акустична својства, доприносе квалитету ваздуха у учионицама и лако се одржавају. Због тога желимо да обрадујемо три школе и створимо квалитетнији амбијент у којем наша деца проводе време.

Претходних година, велики број фотографија учествовао је у наградном конкурсу, што је разлог више да с нестрпљењем очекујемо ваше креативне еколошке поруке. Мотивишите и друге да – Чинимо добро. Заједно!

Више детаља о наградном конкурсу и правилима сазнајте на www.ucionicaizsnova.rs