УСПРС: Саопштење поводом Упутства о формирању одељења

15 јула, 2016
GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


3 коментара на "УСПРС: Саопштење поводом Упутства о формирању одељења

 1. Profesor каже:

  Ministarstvo na čelu sa Verbićem sprovodi politiku Vućića, a to je racionalizacija.
  Šta po ovom pitanju kažu pomoćnice za osnovno i srednje obrazovanje ili su one brzo zaboravili da su bile nastavnice? Pomoćnice su pokazale da slabo rukovode datim resorima, nego se bave nebitnim pitanjima.

 2. Борац каже:

  У току недеље представници репрезентативних синдиката водили су разговор са госпођом Снежаном Марковић да се побољшају правилници о финансирању основних и средњих школа, са акцентом да свака школа има директора, секретара, педагога, шефа рачуноводства. На медијима појавиле су се информације да је то већ договорени и биће усвојено да свака школа има секретара, педагога, шефа рачуноводтсва са пуном нормом. Данас, Министарство просвете школама шаље Упутство за формирање одељења које је јако оштрије у односу на прошлу годину, где ће да се појаве технолошки вишкови пуно и пуно. Синдикати питајте се шта се и са ким договарате, а шта вам раде иза леђа.Док се ви радујте, они иза леђа сечу.
  Закључак: Синдикати узмите се у памет и оставите се да тражите да основица за школу буде 12 одељења, него тражите да ово што је важеће остане на стани и да се не смањује. Водите рачуна да у тој борби да се школа оснива за 12 одељења не буде по грбачи настваника да се норма повећа на 24 часа обавезних и изборних предмета.

  1. Lj каже:

   Borac je u pravu. Umesto racionalnog razmisljanja sindikat je trazio imaginarne stavove.
   Zato se to i tako desilo.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама