Vebinar Kreativnog centra za VASPITAČE i konkurs za predškolske ustanove

30 maja, 2021

Kreativni centar i Ambasada Švedske u Beogradu pozivaju vas da se prijavite na besplatan vebinar koji je namenjen vaspitačima i stručnim saradnicima u predškolskim ustanovama i na kojem će biti predstavljena knjiga Avanture s Petsonom i Findusom poznatog švedskog pisca i ilustratora Svena Nurdkvista.

Na vebinaru će biti reči o značaju čitanja s decom iz ugla podsticanja različitih aspekata njihovog razvoja. Poseban naglasak biće na tome zbog čega je važno čitanju pristupiti kao interaktivnoj aktivnosti koja predstavlja podsticaj za zajedničko razmišljanje i istraživanje.

Vaspitači će moći da čuju i konkretne smernice, ilustrovane primerima, koje im mogu biti korisne u radu.

Termin: sreda, 2. jun 2021, u 18 časova

Učestvuju: Jan Lundin, ambasador Švedske, Nevena Buđevac, psihološkinja i vanredna profesorka Učiteljskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Jelena Dragojlović, PR menadžer Kreativnog centra

Trajanje: 45–60 minuta

Vebinar će biti održan pomoću aplikacije Zoom.

Ukoliko želite da učestvujete na vebinaru, možete se prijaviti OVDE do 31. maja, a na dan održavanja vebinara dobićete link za pristup.

Za sve koji prisustvuju vebinaru biće obezbeđena potvrda o prisustvu, koja će biti poslata mejlom nekoliko dana nakon održavanja vebinara.

Povodom 75. rođendana Svena Nurdkvista Kreativni centar najavljuje ekskluzivno objedinjeno izdanje Avanture s Petsonom i Findusom. Ta knjiga je u Švedskoj objavljena 30. aprila, baš na rođendan ovog značajnog švedskog pisca i ilustratora za decu, a u Srbiji će se pojaviti početkom juna.

Izdanje Avanture s Petsonom i Findusom već je u štampi, a do 31. maja možete ga kupiti u pretprodaji, po sniženoj ceni od 2310 dinara (redovna cena knjige biće 3300 dinara). Dostava je besplatna i važi za sve porudžbine na teritoriji Srbije. Ovo izdanje, namenjeno predškolcima i mlađim osnovcima, biće objavljeno u tvrdom povezu, na 144 strane.

Pretplatu možete izvršiti na sajtu Kreativnog centra ili lično u knjižarama Kreativnog centra u Beogradu i Nišu.

Konkurs za predškolske ustanove

Kreativni centar i Ambasada Švedske u Beogradu pozivaju vas i da se prijavite na zanimljiv konkurs AVANTURE S PETSONOM I FINDUSOM namenjen predškolskim ustanovama na teritoriji Srbije.

Propozicije konkursa potražite OVDE, a za sva pitanja pišite na pr@kreativnicentar.rs. Konkurs će trajati do 30. juna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama