Вебинар Креативног центра за ВАСПИТАЧЕ и конкурс за предшколске установе

30 маја, 2021

Креативни центар и Амбасада Шведске у Београду позивају вас да се пријавите на бесплатан вебинар који је намењен васпитачима и стручним сарадницима у предшколским установама и на којем ће бити представљена књига Авантуре с Петсоном и Финдусом познатог шведског писца и илустратора Свена Нурдквиста.

На вебинару ће бити речи о значају читања с децом из угла подстицања различитих аспеката њиховог развоја. Посебан нагласак биће на томе због чега је важно читању приступити као интерактивној активности која представља подстицај за заједничко размишљање и истраживање.

Васпитачи ће моћи да чују и конкретне смернице, илустроване примерима, које им могу бити корисне у раду.

Термин: среда, 2. јун 2021, у 18 часова

Учествују: Јан Лундин, амбасадор Шведске, Невена Буђевац, психолошкиња и ванредна професорка Учитељског факултета Универзитета у Београду и Јелена Драгојловић, ПР менаџер Креативног центра

Трајање: 45–60 минута

Вебинар ће бити одржан помоћу апликације Zoom.

Уколико желите да учествујете на вебинару, можете се пријавити ОВДЕ до 31. маја, а на дан одржавања вебинара добићете линк за приступ.

За све који присуствују вебинару биће обезбеђена потврда о присуству, која ће бити послата мејлом неколико дана након одржавања вебинара.

Поводом 75. рођендана Свена Нурдквиста Креативни центар најављује ексклузивно обједињено издање Авантуре с Петсоном и Финдусом. Та књига је у Шведској објављена 30. априла, баш на рођендан овог значајног шведског писца и илустратора за децу, а у Србији ће се појавити почетком јуна.

Издање Авантуре с Петсоном и Финдусом већ је у штампи, а до 31. маја можете га купити у претпродаји, по сниженој цени од 2310 динара (редовна цена књиге биће 3300 динара). Достава је бесплатна и важи за све поруџбине на територији Србије. Ово издање, намењено предшколцима и млађим основцима, биће објављено у тврдом повезу, на 144 стране.

Претплату можете извршити на сајту Креативног центра или лично у књижарама Креативног центра у Београду и Нишу.

Конкурс за предшколске установе

Креативни центар и Амбасада Шведске у Београду позивају вас и да се пријавите на занимљив конкурс АВАНТУРЕ С ПЕТСОНОМ И ФИНДУСОМ намењен предшколским установама на територији Србије.

Пропозиције конкурса потражите ОВДЕ, а за сва питања пишите на pr@kreativnicentar.rs. Конкурс ће трајати до 30. јуна.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама