Вредна награда за Doncafé Moment: По мишљењу потрошача, ово је „Изабран производ године“

Кафа Doncafé Moment, компаније Strauss Adriatic, овогодишњи је добитник значајне награде “Изабран производ године”, у сегменту традиционалне кафе. Награда се додељује на основу опширног, професионалног и независног истраживања агенције Nielsen IQ, спроведеног међу српским потрошачима, који купују производе из одређене категорије и међу њима бирају најбоље.

Сви изабрани производи добијају печат “Изабран производ године”, који потврђује њихову снажну позицију у сегменту у ком су награђени.

Doncafé Moment кафа је тако ове године освојила наклоност потрошача.

“Веома смо поносни што смо овогодишњи добитници признања које показује у којој мери смо усмерени на бескомпромисни квалитет наших производа, а сама награда има посебну важност јер долази од потрошача и представља за нас велики подстрек, да поверење које су нам указали оправдавамо и у будућности”, изјавила је Катарина Шибалић, директорка маркетинга компаније Strauss Adriatic.

Награде за „Изабран производ године“ темеље се на строгој методологији, која се доследно примењује у више од 40 земаља света, чиме се осигурава кредибилитет резултата.

Испитаници гласају за победнике у више категорија, у области прехрамбених производа, производа за чишћење и производа за личну негу.