За васпитаче – Предшколски дан на сајму књига

21 октобра, 2016

Издавачка кућа Креативни центар учествоваће на предстојећем 61. међународном сајму књига, који ће се одржати од 23. до 30. октобра 2016. године.
korak-po-korak-5_koriceШтанд Креативног центра на којем ће бити изложени сви уџбеници, радни листови и приручници за васпитаче и наставнике налазиће се у Хали 2 (горњи ниво).
Ове године Креативни центар је припремио посебан програм за васпитаче и све запослене у предшколским установама – на штанду у Хали 2, у среду, 26. октобра, биће организован Предшколски дан.
Програм:
14:00 Story Starter Visualizer, софтвер у прављењу ЛЕГО®приче
15:00 Гостовање ПУ Чачак, ЛЕГО® Education производи у предшколској установи
17.00–19.00 Промоција нових приручника за васпитаче и разговор са ауторима: Славицом Чарапић (Корак по корак 5), Верицом Јечменић (Ја могу – корак напред. Музичке активности и визуелни симболи у функцији подстицања развоја деце) и Ружицом Поповић (Деца уче у природи).
Током промоције сви ови приручници моћи ће да се купе по специјалном попусту од 25%.
Корак по корак 5
Аутори: Славица Чарапић, Мара Шаин
Нова књига Корак по корак 5 из познате серије приручника односи се на Припремни предшколски програм (ППП). Савремена теоријска схватања о томе да дете треба да буде у средишту васпитно-образовног процеса свој највиши израз имају у средишњем делу књиге – у богатој понуди активности које су:
– примерене узрасту и развојним могућностима деце;
– веома богате и разноврсне;
– игровног карактера;
– смислене и увек доводе до видљивог резултата;
– организоване тако да омогућавају сваком детету да у активностима учествује онолико колико жели и на нивоу који је за њега карактеристичан.
Овакав систем активности прави је инструмент у рукама одраслог који се бави децом и практично је употребљив.
Програм дешавања Креативног центра (дружење писаца и илустратора са читаоцима, промоције књига, радионице, трибине) можете погледати овде – https://issuu.com/kreativnicentar/docs/program_final?e=1430587/39831435, а нов каталог књига http://issuu.com/kreativnicentar/docs/katalog_-_beogradski_sajam_2016?e=1430587/39755354

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама