Забава за децу и родитеље – хор Чаролија, Ана Лазаревић и едукативне радионице на отварању АВА шопинг центра

23 маја, 2022

Ново место за куповину и забаву, АВА шопинг парк отвара се 26. маја, поред робне куће Икеа, а све посетиоце забављаће популарни дечији хор Чаролија и омиљена певачица Ана Лазаревић.

Поведите своје клинце и клинцезе, да се заједно играмо, уживамо и састављамо делиће шаренила, забаве, смеха, нових брендова или старих, али на нов начин.

Програм поводом отварања АВА шопинг парка, трајаће од 26. до 29. маја, а све који тих дана посете овај тржни центар очекује права ЗабАВА – целодневни забавни програм, уз бројне поклоне и попусте до чак 70 одсто, затим атрактивно пењање на вештачку стену, радионице за децу и родитеље, као и креативне оазе … За маштовите, ту су и конкурси на друштвеним мрежама Фејзбук и Инстаграм, а све генерације ће наћи своје парче слагалице и боје за своје снове.

Поподневни и вечерњи часови ће бити у знаку музике! У четвртак, 26. маја, почињемо са младим снагама – наступом хора Чаролија (16:30), а потом, за мало већу децу и Ане Лазаревић (17:30). За врхунац забаве ту су ветерани које сви обожавамо – група ТАП 011 (18:30) и Марија Шерифовић (20:00). За добру атмосферу биће задужене глумачке звезде Милена Васић и Небојша Миловановић.

Обавезно посетите и АВА “ЗабАВА Кутак”, опробајте се у занимљивој дисциплини код нас познатој као “free climbing” или спортско пењање. Поред вештачке стене, намењене свим узрастима, у оквиру кутка чекају вас четири зоне са бројним активностима:

КРЕАТИВНА у којој ћемо цртати, бојити, учити да хекламо и ткамо, правити накит и забављати се;

ЕДУКАТИВНА у којој ћемо правити роботе, учити забавну електронику и правити научне експерименте;

СПОРТСКА где вас чекају таи чи, јога, вежбе за леђа и врат, спортски полигон за мале и велике, здравствени фитнес;

ЕКОЛОШКА у којој ћемо имати дружионице из екологије. Сав садржај је бесплатан.

Не заборавите, живот је као калеидоскоп. Померите једну ствар и читав образац се мења. Ви креирате нове могућности! Свет се променио последњих година – ствари су постале превише озбиљне, а информације стресне. Зато нам треба више боја, више забаве, више смеха. Треба нам свет НОВИХ МОГУЋНОСТИ, у којем препреке претварамо у шансе, а проблеме у могућности. Јер живот је бољи када одвојите време да се опустите и уживате, када да га посматрате као АВАнтуру у којој смело испуњавамо своје снове, жеље и носимо шарене наочаре. А главни део АВА слагалице сте ВИ! Ви сте тајни састојак за срећан живот и срећну куповину. Видимо се у АВА шопинг парку.

Време је за нови стил. Нове изборе. Нова места. Нове могућности!

(ПР)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама