Заједничко стваралаштво родитеља и деца, креативна учионица код куће

У сваком одељењу у свакој школи има бар по један Гига, који обожава математику, Васи који зна све о биљкама, Рило који ће вам показати како се правилно раде вежбе, уметничка душа Оријана, музичар Ивица, филозоф Тале и главни мајстор Јаро. Ту је обавезно и вођа екипе Алас, највећи љубитељ животиња – Лада, извиђач Зијан, Васко који зна најбоље приче о свемиру и Мирна – експерт за откривање других планета. Разред, наравно, не може проћи без Мена, другара који обожава зимске спортове, али ни Зајака – експерта за астрономију. Све их на окупу чува онај највеселији међу њима – Миро.

У одељењу вашег детета, ови другари се зову другачије, али су њихови карактери и интересовања слични или исти. Питате се онда ко су Васи, Рило, Мирна и други чланови екипе? Одговор је лак: то су Munchmallow roboti, направљени од кутија Munch-а, које можете склопити заједно са вашим малишанима, у вашој кућној учионици. Ови симпатични роботи су више од обичних играчака – сваки од њих има свој јединствени карактер, особине и страствено интересовање које жели поделити баш са вашим малишаном. Стају и у школску торбу, па ће бити главни у игри на великом одмору.

Да би Robomunch екипа упознала другаре вашег детета у школи, најпре је потребно да сваког робота саставите заједно. Процес смо вам максимално олакшали тако што смо креирали посебно паковање за Munchmallow, па сада свака кутија Munch-а постаје играчка, тако што на унутрашњем делу кутије штампамо расклоп. Када грицнеш, сецнеш, склопиш и увијеш у фолију, добићеш једног од 15, које смо осмислили посебно за тебе. Ангажујте децу у сваком кораку процеса, како би научили да планирају, конструишу и декоришу своје роботе. Ова активност ће их подстаћи да размишљају креативно, развијају моторичке вештине и боље разумеју основне принципе инжењеринга. Наши роботи су увелико на полицама маркета, а на вама је само да се придружите изазову „Сав од игре“ и започнете своју RoboMunch авантуру.

Ваше дете ће свог првог робота можда бирати баш по особинама и карактеристикама које сваки робот носи у себи. Можда ће бирати оног који има има слична интересовања као он или његов друг из клупе.

На крају ваше заједничке папирне пустоловине, бићете богатији за једно ново искуство и успомене које не бледе, баш као што не бледи ни препознатљив укус Munch-а, а ваше дете за нове играчке које може понети у школу.