Збирке за завршни испит у продаји од данас

25 јануара, 2022

Збирке задатака из српског, односно матерњег језика, математике и за комбиновани тест за припрему осмака за завршни испит, од данас ће се наћи у продаји. Све публикације могу да се купе у књижари “Просветног прегледа” у Београду и књижарама широм Србије или поузећем, а три збирке заједно коштају 970 динара.

Свака збирка садржи по 450 задатака, распоређених на основни, средњи и напредни ниво, а доступне ће бити на српском и језицима националних мањина. На крају публикација налазе се решења.

Збирке ђацима треба да приближе модел задатака који ће се наћи на завршном испиту у јуну и да им омогуће да самостално вежбају и проверавају знање, наводи се у саопштењу Просветног прегледа.

У изради задатака учествовало је око 100 наставника из основних, средњих школа и са факултета, чиме је, кажу приређивачи публикација, осигуран квалитет у свим траженим елементима.

У Заводу за вредновање квалитета образовања и васпитања наводе да су рецензенти задатака и збирки угледни стручњаци у својим областима, што је, наглашавају, још једна потврда квалитета тих издања.

Све публикације могу да се купе у књижари “Просветног прегледа” у Београду и књижарама широм Србије или поузећем.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама