Зелена учионица међу најбољим сајтовима у Србији

4 фебруара, 2016
Признања победницима на избору најбољих интернет дестинација по избору „PC Press” уручена су данас, на свечаном скупу у Скупштини града Београда.
IMG_5710
У овогодишњем, 19. по реду избору, поред сајтова одабрани су и најбољи наступи на друштвеним мрежама, као и најбоље мобилне апликације.
Зелена учионица проглашена је једном од најбољих интернет страница у категорији База знања.
„База знања за предшколце и млађе основце, наставнике и родитеље. Обилује материјалима за рад с децом, идејама за игру и анимацију код куће и у вртићу, али и бројним саветима за васпитавање најмлађих. Посебан сегмент сајта је посвећен наставницима и чине га припреме за час којих на овом сајту има стотине, баш као и тестова за проверу знања основаца. Сајт се свакодневно ажурира вестима из света просвете.” – написали су уредници часописа „PC Press” о нашем сајту.
Ово је други пут да је Зелена учионица сврстана у 50 најбољих домаћих сајтова, а у пет најбољих у категорији образовање.
Комплетан списак добитника објављен је у фебруарском броју часописа „PC Press” као и на страни www.pcpress.rs/pcpress-top50-2015.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Један коментар на "Зелена учионица међу најбољим сајтовима у Србији"

  1. JK каже:

    Sve cestitke Zelenoj ucionici na postignutom uspehu. Iskrene zelje za nove uspehe jer su oni i moji,zajedno sa Vama.Hvala sto postojite.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама