Зимски учитељски сусрети 2017 – Креативни центар обезбедио бесплатне уџбенике

27 јануара, 2017

Током јануара, фебруара и марта 2017. године у осамнаест градова Србије одржаће се „XXXIII Зимски сусрети учитеља Србије“, које организује Савез учитеља Републике Србије у сарадњи с локалним друштвима учитеља. Полазници ће бити у прилици да похађају једну од више понуђених акредитованих једнодневних обука и добијају Уверење о савладаној обуци у трајању од 8 сати (8 бодова).

Као и претходних година, представници „Креативног центра“ учествоваће на свим сусретима, где ће изложити нашу понуду уџбеника и додатних материјала за школску 2017/2018. годину.
– Зимски сусрети учитеља за нас су важни јер је то добра прилика за учитеље да на једном месту погледају нашу комплетну уџбеничку продукцију, да се упознају с новим књигама које смо припремили, као и да прелистају приручнике за учитеље и радне свеске намењене ученицима – додатне материјале које пажљиво креирамо и који им могу бити велика подршка и помоћ у раду. Oве године на сусретима ћемо промовисати и једну веома важну акцију – за свa одељења која у школској 2017/2018. години наруче уџбенике Креативног центра за предмете Музичка култура и Ликовна култура, као и за изборне предмете Грађанско васпитање, Лепо писање, Чувари природе и Од играчке до рачунара, обезбедили смо бесплатне примерке за социјално угрожене ученике (у обзир долазе ученици за које Министарство просвете већ набавља бесплатне уџбенике из основних предмета). Желимо да наставницима омогућимо да раде без бриге о томе да ли сва деца имају потребне уџбенике, а свим ученицима једнаке услове за учење, рекла је Славица Марковић, главна уредница у Креативном центру.
На Зимским сусретима биће представљена и нова радна свеска из предмета Лепо писање, као и нове, снижене цене за Уџбенике из Ликовне културе и Грађанског васпитања. 
Распоред одржавања овогодишњих „Зимских сусрета“:

Формулар за пријаву можете преузети на сајту Савеза учитеља Републике Србије www.surs.org.rs, а информације о уџбеничком програму „Креативног центра“ пронаћи ћете на сајту www.kcskola.rs или се можете обратити продајним тимовима „Креативног центра“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Један коментар на "Зимски учитељски сусрети 2017 – Креативни центар обезбедио бесплатне уџбенике"

  1. Pored Moravice каже:

    Sta je sa uciteljima iz Zapadne Srbije? Ne postoje ili je nesto drugo?

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама