Знате ли где се налази ова плажа?

Ако питате родитеље мале деце какве плаже најрадије бирају када иду на море, већина ће вам вероватно рећи – чисте и да имају природни хлад. У времену када је зрачење јаче него икад, природни хлад је онај који најбоље штити.

Многе породице се ове године одлучују за летовање у Црној Гори. Један од разлога је, сигурно, то што не постоје никакви посебни услови за путовање, а други је повољнија цена летовања него претходних година и у односу на остале дестинације које су нам близу.

А одговор на питање из наслова је – у Шушњу.

Шушањ је место у Црној Гори за које кажу да је идеално за породице. Окружен је боровом шумом, па га зову још и црногорском бањом. Плажа у Шушњу има природни хлад, а живописан град Бар удаљен је свега један километар па вам сигурно неће бити досадно.

У мирном делу Шушња налази се и хотел Адриа, карактеристичан по томе да пружа удобан одмор, по врло повољним ценама (код нас га нуди неколико агенција, у готово сваком граду).

Адриа хотел налази се на 450 метара од плаже, а препознатљив је по предивној башти, са природном хладовином од винове лозе, кивија и дрвећа смокви и нара.

Јединствен амбијент чини екстеријер хотела посебним, одише топлином и тишином због чега је идеалан управо за оне породице које желе да побегну од градске вреве.

Током зимских месеци Адриа хотел је домаћин многим спортистима на припремама, а лети посебно воле да угосте породице са децом.

Иако је удаљеност до плаже свега 450 метара, хотел поседује и минибус којим своје госте превози више пута дневно, како не би морали да пешаче (јер, знамо сви шта је једној породици све потребно кад крене на плажу!)

У понуди хотела су стандард собе и студио апартмани са сопственим купатилима и терасама, опремљени према Европским стандардима. Гостима је на располагању и бесплатан паркинг, као и интернет у целом хотелу.

Ако размишљате о летовању у Црној Гори, за децу је Шушањ одличан избор, због изузетног квалитета ваздуха и мира који ово место пружа.

О Адриа хотелу и понуди можете се информисати и директно, на њиховом САЈТУ.

Инстаграм: adria_hotel

Фејзбук: Хотел Адриа Шушањ

(ПР)