Znate li gde se nalazi ova plaža?

15 juna, 2021

Ako pitate roditelje male dece kakve plaže najradije biraju kada idu na more, većina će vam verovatno reći – čiste i da imaju prirodni hlad. U vremenu kada je zračenje jače nego ikad, prirodni hlad je onaj koji najbolje štiti.

Mnoge porodice se ove godine odlučuju za letovanje u Crnoj Gori. Jedan od razloga je, sigurno, to što ne postoje nikakvi posebni uslovi za putovanje, a drugi je povoljnija cena letovanja nego prethodnih godina i u odnosu na ostale destinacije koje su nam blizu.

A odgovor na pitanje iz naslova je – u Šušnju.

Šušanj je mesto u Crnoj Gori za koje kažu da je idealno za porodice. Okružen je borovom šumom, pa ga zovu još i crnogorskom banjom. Plaža u Šušnju ima prirodni hlad, a živopisan grad Bar udaljen je svega jedan kilometar pa vam sigurno neće biti dosadno.

U mirnom delu Šušnja nalazi se i hotel Adria, karakterističan po tome da pruža udoban odmor, po vrlo povoljnim cenama (kod nas ga nudi nekoliko agencija, u gotovo svakom gradu).

Adria hotel nalazi se na 450 metara od plaže, a prepoznatljiv je po predivnoj bašti, sa prirodnom hladovinom od vinove loze, kivija i drveća smokvi i nara.

Jedinstven ambijent čini eksterijer hotela posebnim, odiše toplinom i tišinom zbog čega je idealan upravo za one porodice koje žele da pobegnu od gradske vreve.

Tokom zimskih meseci Adria hotel je domaćin mnogim sportistima na pripremama, a leti posebno vole da ugoste porodice sa decom.

Iako je udaljenost do plaže svega 450 metara, hotel poseduje i minibus kojim svoje goste prevozi više puta dnevno, kako ne bi morali da pešače (jer, znamo svi šta je jednoj porodici sve potrebno kad krene na plažu!)

U ponudi hotela su standard sobe i studio apartmani sa sopstvenim kupatilima i terasama, opremljeni prema Evropskim standardima. Gostima je na raspolaganju i besplatan parking, kao i internet u celom hotelu.

Ako razmišljate o letovanju u Crnoj Gori, za decu je Šušanj odličan izbor, zbog izuzetnog kvaliteta vazduha i mira koji ovo mesto pruža.

O Adria hotelu i ponudi možete se informisati i direktno, na njihovom SAJTU.

Instagram: adria_hotel

Fejzbuk: Hotel Adria Šušanj

(PR)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


2 komentara na "Znate li gde se nalazi ova plaža?

 1. Gruco Marx kaže:

  Nikada neću zaboraviti kako se ćerka, tada mala beba, razbolela od bakterijske infekcije, kada smo bili u Šušnju. Završila je u bolnici.
  Da li je izmeštena kanalizacija? Da li se fekalije izlivaju i dalje u more? Šta rade brodovi u blizini luke Bar? I dalje peru motore i ispuštaju otpad, jer im je to dozvoljeno!?
  Toliko o “čistom” Šušnju!
  Btw, plaža je katastrofa, sa svim onim kamečinama!

 2. Mile kaže:

  A ulaz u more prepuno ogromnog kamenja…

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama