Ево како је Нови Сад наградио своје најбоље ђаке

новембар 15 14:41 2016

На 20 билборда широм Новог Сада данас су постављене фотографиjе на коjима jе приказано око 120 наjбољих новосадских ђака, чиме jе другу годину заредом реализован проjекат “Учим + Знам = Вредим”, коjи jе покренуло Удружење за промоциjу друштвене одговорности.

bilbord_najbolji_uceniciНа билбордима се налазе фотографиjе два хора, два ученичка тима и ђака коjи су остварили успех на поjединачним државним и међународним такмичењима.

Oве године позиву организатора проjекта одазвало се 14 школа са териториjе Новог Сада, тако да се на билбордима налазе фотографиjе ђака из седам основних и седам средњих школа.

Kако се наводи у саопштењу коjе jе овим поводом издало удружење, ове године проjекат “Учим + Знам = Вредим” ће, осим Новог Сада, билборде са наjбољим ђацима добити и општине Србобран и Сремски Kарловци, док ће општина Tемерин рекламне паное са фотографиjама наjбољих ђака добити средином децембра.

У саопштењу се истиче да се фотографиjе ученика Николе Спасића, Mаjе Варга и Aлексе Жигића, по други пут налазе на билбордима, односно да су они своjим резултатима заслужили да се и прошле и ове године нађу на билбордима.

“Удружење за промоциjу друштвене одговорности покренуло jе ову акциjу са циљем да, уз подршку Покраjинске владе и локалних самоуправа у местима где се проjекат реализуjе, подстакнемо позитивне друштвене вредности и охрабримо наjбоље и наjмлађе међу нама да буду активни учесници ове кампање”, каже се у саопштењу.

Из Удружења за промоциjу друштвене одговорнисти нагласаваjу да ће поменути проjекат истаћи успехе, вредност и знање наjбољих учебника и да ће указати на значаj образовања и позитивних примера међу младима.

Проjекат укључуjе ученике коjи су остварили и наjвеће успехе на републичким и међународним такмичењима из области науке и уметности током актуелне школске 2015/2016. године.

Извор: Танјуг

  Article "tagged" as:
  Categories:

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.