Истраживање: Посао мајке једнак је као 2,5 посла с пуним радним временом!

март 23 23:30 2018

Сви знамо да је мајчинство препуно изазова, али коначно постоји и студија која је доказала да је посао мајке заправо једнак као 2,5 посла с пуним радним временом!

Према британском магазину The Sun, недавно истраживање показало је да просечна мајка започиње свој „радни дан” у 6:23 ујутру, а завршава у 8:31 увече.

У глобалу, истраживање у којем је учествовало 2000 мајки у Британији показало је да мајке недељно раде 98 сати. С обзиром на то да радна недеља траје 40 сати, посао мајке траје 2,5 пута дуже од посла запослене особе са пуним радним временом. Такође, истраживање је показало и да мајке у просеку дневно добију само сат времена и седам минута за себе.

Један од организатора истраживања, Casey Lewis, изјавио је за Yahoo, „Резултати јасно показују колико је улога мајке захтевна, као и колико је скривених задатака у њој које осим мајке нико не примећује.”

А. Ц.

  Categories:

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.