Пажња: Повлаче се поједине серије Ципирипи крема, пронађена гума

новембар 08 19:19 2017

Компанија Nestlé Adriatic издала је званично саопштење о одлуци о добровољном повлачењу постојећих серија и формата Cipiripi kremova Duo, Nougat i Choco-Vanil свих рокова трајања до краја октобра 2018. године са тржишта Србије.

Овај поступак је мера предострожности, након приговора потрошача поводом присуства комадића гуме у  Cipiripi Duo крему 400г, произведеном 4. јула 2017. године, лот броја 71856839 и датума истека рока 07/2018.

Након детаљне анализе, утврђено је да је наведена гума у производ доспела из производне линије и сместа смо предузели све неопходне мере да спречимо да се оваква ситуација деси у будућности и о томе смо одмах обавестили Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Иако је у овом случају интерна процена безбедности хране показала да конзумирање ових производа не представља ризик по здравље потрошача, из разлога предострожности смо одлучили да добровољно повучемо све наведене Ципирипи кремове са српског тржишта.

„Kао одговорна компанија, желимо да осигурамо да сви производи на тржишту буду у складу са високим Nestlé стандардима квалитета. Безбедност и квалитет наших производа, као и поверење наших потрошача су приоритети наше компаније и веома нам је жао уколико је ово изазвало неку врсту непријатности.” – кажу из компаније.

Све наведено се не односи на остале Ципирипи производе, укусе и формате.

За додатна питања о Ципирипи кремовима, контактирајте нас бесплатно на 0800 000 100, радним данима од 8:30 до 16:30 часова.

 

  Categories:
  1. новембар 09, 16:02 #1 AK

    Guma je tu najmanji problem,sam sastav tih proizvoda je problematičan.

    Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.